A Pécsi Vízmű dolgozói nem tudják, kinek engedelmeskedjenek. Sőt azt sem, valójában melyik cég alkalmazásában állnak, ezért a fizetésből sem kérnek. Veszélybe került a pécsi vízszolgáltatás?

Forrás: vizpiac.hu
Feltöltő: novanda
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@ugyeugye: megtehetnéd, ha hagynák! Csakhogy a franciáknak eszük van, meg egy csodaszép országuk, amire úgy vigyáznak, mint a szemük fényére. Nekünk meg van sok agyalágyult emberünk, aki még fel is háborodik, hogy képesek a magyarok visszavenni a saját tulajdonunkat, és drukkolnak az ellenfélnek. Megáll az ész!
furfang
Sárközy is beszólt a vízért, ahogy írta egy másik cikk, naná! Kellene nekik a víz is, meg a haszon is. Nem most jöttek a 6.20-assal, mint egyesek az előző beírók közül, akiknek jutalmul nem adnék csak tripla áron vizet, hadd szokják a hülyeségük eredményét.
novanda
Gyerekek! Azért van ennél európaibb módja is a kiebrudalásnak, vagy nem?!
ugyeugye
@novanda: bocs, én úgy tudom, h először olyan módon próbálkoztak, de lepattintották őket a franciák, nem is reagáltak.
Csubaka
@novanda: A dolgok megértéséhez csupán annyi kell, -amit furcsán elhallgat a média - vagy valamiért nincs szem előtt, hogy a Pécsi Vízmű Zrt többségi tulajdonosa Pécs városa! A franciák az üzemeltétés és a vezetés jogát vásárolták meg anno 1995-ben. Az akkor szerződés lényegét mélyen felrúgva a város tudta nélkül az ő pénzén kezdett el terjeszkedni és vagyon részeket szerezni más vízművekben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.