A romákat sújtó, az egészségügyben, a közoktatásban az igazságszolgáltatásban és a médiában tapasztalható sújtó diszkrimináció ellen tiltakozzanak.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: Igaz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
furfang
Ha annyira fontos lenne a család, akkor meggondolná, hogy hány gyereket hozzon a világra. Annyit, amennyit tisztességgel el tud látni, és fel tud nevelni. Olcsó duma ez, amit a helyzetük cáfol a legjobban!
Kakastoll
”Bűnözik a cigány, hogy legyen mit enni,..."
De miért ne dolgozik...akkor is lenne amit enni.
Wik
fontos nekik ? akkor miért nnem küldik őket iskolába, miért csinálják fel a 12 éves gyereklányokat,miért nem mennek el dolgozni, miért nem ássák fel a kertjeiket,miért nem veteményeznek,ezek nem törödnek a gyerekeikkel,megélhetési forrásnak tekintik őket és gondolkodás nélkül tönkre teszik őket. Ha mi nem dolgoznánk és adóznánk,éhenhelnának az 1001 féle segély nélkül.

Csak már egyre többen gondoljuk hogy ha enni akarnak, akkor dolgozzanak meg a kenyérért. Persze nem kötelező dolgozni,de enni sem !
Van egy jó MAGYAR közmöndás, aki nemdolgozik , ne is egyék.
És lehet lopni menni,csak aztán ne csodálkozzanak ha felvillanyozzák vagy sörétes puskával segbelövik öket.

Mi is szeretjük a családunkat,de mi dolgozni járunk,felássuk ,bevetjük a kertet,nem csinálunk gyereket a 11-12 éves gyereklányoknak,nem lopni tanítjuk a gyerekeket hanem iskolába járatjuk őket,bár nekünk mindenért fizetni kell,nem ingyen kapjuk mint ők.

sakter
Nem a cigánnyal van a baj hanem a judekommunistákkal és a törvényeikkel. Tenyésztették a cigányokat minél többen legyenek hogy meglegyen a szavazó bázisuk. Csak arról felejtkeztek meg hogy 4 évig elkel őket tartani és kitartsa el őket hát a MAGYAR. Csak közben a minél nagyobb haszon gyors meggazdagodás érdekében eladták a gyárakat tönkretették az ipart és most nincs miből eltartani őket.
A törvényeket nem tartatják be velük ( még azokat sem amik megvannak ) nehogy megsértődjenek és a másik oldalra szavazzanak.
És most jött el a vég mert a cigányok nem kapnak segélyt mert nincs miből és a választásokig még van fél év.
Nemsokkal csak fél évvel számolták el magukat de elszámolták. Mostmár a hatalomba maradásuknak egy alternatívája van mégpedig a polgárháború megszervezése.
Szerintem most erre játszanak, mert jövőre elkezdődnek az elszámoltatások sorozatai és a üzem gyár visszafoglalások sorozata. Ennek első jele a Pécsi vízműves buli.
Csúnya dolgokat élhetünk még itt meg ebben az országban a kommunistáknak köszönhetően.
.
Január
Az a mondás járja: Nyújtsd a kisujjadat, a karod kell. Kb. itt tartunk most.
Wik
@Január: A karod az otthonod, az életed, amire éppen kedvük szottyan !!
kukubenkó
@kovacs1961: Igen! Édesebb a megélhetési bűnözés! Többet is hoz a konyhára!
luciferi
A nem túl távoli jövőben ki fogják hirdetni a megszűnt Magyarország helyén megalakult Első Európai Cigányterrorköztársaság-ot. Ennyi.
morientez19
inkább nem is mondok semmit mert mérges vagyok .... pfúúúúú
Igaz
@kevijeni: Ahhoz lesz pár keresetlen szava a magyarnak is.Ha végre nem a Gárdistát nézik közellenségnek, egy cél érdekében utcára vonul majd a magyar is.Úgy ahogy most a bodzások tették.A külömbség, hogy mi nem 2-3 százan leszünk hanem több ezren,akik élni szeretnék az életüket kizsákmányolás nélkül.akkor bukik majd meg ez a cionista,posztkommunista rendszer.
Ja! és vikitől se várjátok a megoldást!!ő ha lehet még nagyobb bratyiban van cigányékkal,még többet fog nekik osztani!!!!
bigyibogyo
@Igaz: pedig a garda kozelenseg.
leirtam minap egy jo hosszu postban (tudom, a meret csokkenti az olvasottsagat) cigany nem kap munkat. te se venned fel. ne ketlem,h joreszuk segelyre jatszik. de aki nem az is teljesen remenytelen helyzetben van. ezt csak a fenti gondolkozasra kepteleneknek.
es ezen tul nem a segely es nem a bunozes a megoldas. politikusok torhetnek picit a fejuket olyan megoldason ami nem utkozik az alkotmannyal, kivitelezheto es eselyt ad a ciganyoknak ugy, h nem bant (eltulzott handicap) masokat

nade a sok harcias is eloallhatna valami konstruktiv javaslattal hoborges helyett. mondjuk valamelyik garda fun (ha mar a garda a ciganybunozes ellen kuzd, elmondhatnak hogyan teszik)
Wik
@bigyibogyo: talán tehetnék azt amit a nem cigányok, vállalkozók lehetnek tanult szakmájukban,foglalkoztathatnák egymást, hiszen sok,rengeteg a többszörös milliomos köztük,vállalhatnak munkát külföldön,mások is azt teszik. Megművelhetik a kertjeiket,feláshatják,kapálhatják akkor nem kell a másét ellopni. Szüntesség meg a mai segélyezési rendszert,a gyest,csp-ot kössék munkaviszonyhoz, adják a munkanéklüli segélyen levőnek is ( ez 9 hónap !)
ha nem lesz segély, és meg kell dolgozni a betevőért, és tűzzel-vassal védik a magántulajdont megtanulják a naplopók is hogy munka nélkül nem megy !
A hatvanas években rendszeresen lehetett olvasni hallani az osztrákoknál lelőtt,felrobbantot tolvajokról,ott is megtanulták hogy nem nyújnak a máséhoz.

De lehet másként is ! előbb utóbb elege lesz a jónépnek hogy azért dolgozzon hogy mások éljenek a munkájából. El kellene gondolkozni azon mi történne ha csak egy hétre letennénk a munkát ????
Igaz
@bigyibogyo: De miért is nem venném fel a cigányt?Mert 3. nap már nem jön be vagy beteget jelent vagy kezdhetek leltározni.A Gárda videóra veszi a bűnözőket és ezt adják be a rendőröknek.Te abban vagy tévedésben hogy a gárda a rendőrség ellen van.Ők nem akarnak mást mint tisztességes rendőröket akik a bűnözőket üldözik és nem az egyenruhát hordókat.A cigányoknak mivel viszonylag zárt közösségben élnek(rajtunk)saját berkeikben kéne rendet tenni.
Sorolok pár dolgot ami NEM vagy csak NAGYON KEVÉS anyagi ráfordítást igényel:
- KULTÚRÁLT VISELKEDÉS AZ UTCÁN,BUSZON,VONATON KÖZINTÉZMÉNYEKBEN,HIVATALOKBAN.
- GYEREKEK RENDSZERES ISKOLÁBA JÁRATÁSA,OTTHON TANULÁS A GYEREKKEL
- BEILLESZKEDNI MUNKÁBA ANNÉLKÜL,HOGY KITŰNNÉNEK A TÖBBI EMBER KÖZÜL
- RENDSZERES TISZTÁLKODÁS
- KULTÚRÁLT ILLEDELMES BESZÉD,KULTÚRÁLT HANGNEMBEN
Ezeken a dolgokon nem pénzel tudunk segíteni ezek a dolgok belülről kell hogy fakadjanak.Nem EU támogatás és segély az orvosság erre a "betegségre",fejben és gondolatban kell változtatni.Ehhez igazán semmi köze a politikusoknak.

Ezek mind olyan dolgok amire egy cigány csak nehezen képes pedig alapvető feltétele a közzösségi,társadalmi életnek.

Ha valaki ezekkel az elvárásokkal nem ért egyet kérem szóljon,(írjon) hogy túl sokat követelek embertársaimtól!Én ebben a szellemben nevelkedtem ezt tartom normálisnak.
gondolkodo
@bigyibogyo: Igen, először munkahely kell, aztán pedig törvény, hogy rászorítsa a munkára! A másik, nem csak a beilleszkedésről kell szövegelni, hanem megteremteni lehetőségét! Az itt hozzászólók is követelik, hogy dolgozzék a cigány, ugyanakkor kijelentik, ők nem vennék fel! - tehát dolgozzon, de másnál! Ez nem más, mint "Az én kertemet süsse a Nap, ám a szomszédaimét verje a jég!" Logikátlan, populista, gyűlölet-keltő szöveg!

@Igaz: Te nem vennéd fel, ugyanakkor dolgozzék! Tán a haragosodnál? Ő meg Hozzád küldi! Vedd fel, neveld munkára és akkor nagy leszel!
Wik
@bigyibogyo: "olyan megoldason ami nem utkozik az alkotmannyal, kivitelezheto es eselyt ad a ciganyoknak ugy, h nem bant (eltulzott handicap) masokat"

az elmúlt 20 évben megkaptak minden segítséget, megkülönböztetett bánásmód,csak nekik kitalált támogatásirendszer amiről egy nem roma még csak nem is álmodhatott !! de ők és vezetőik visszaéltek vele ! a világon nincs még egy olyan ország ahol ezt tették volna és mi az eredmény ? a világon nincs még egy olyan ország ahol ennyire elszemtelenedtek,ilyen erőszakossá váltak volna. Ma-holnap majd törvénybe iktatják hogy rabszolgaként (csicskaként ?) kötelesek vagyunk eltartani őket. A gyülölködésük,a gátlástalanságuk, a nem romák terrorizálása,a gyilkosságok,( mert megtehetik !) már régen túl van azon a határon ami elviselhető.

Zsoel
@Igaz: Te leírtad a tutit, ehhez nemigen van mit hozzátenni.

@gondolkodo: Talán ha először a cigány ember változna meg (tudod, mindig a kisebbség alkalmazkodik a többséghez), és megtanulna illedelmesen viselkedni, időben munkába járni, nem lopni, akkor talán megváltozna a munkaadók velük szembeni hozzáállása is, nem? A koszos, hőbörgő, ocsmány beszédű, kulturálatlan cigány persze, hogy nem kell senkinek; ugyanakkor az átlag magyartól csak bőrszínükben elütő cigányokat igenis foglalkoztatják.
Wik
@gondolkodo: talán végig kellene gondolni miért veszik fel a svábot,a tótot,a horvátot,az örményt ?
Talán nekik van szakmájuk,tisztességesen dolgoznak,nem csak követelőznek !

Miért nem vállalkoznak a romák a saját szakmájukban ? miért másokra várnak ?
és hol vannak a hozzád hasonló gondolkodású munkaadók ?
Hol vannak a milliomos romavállalkozók ?

Vagy azt és csak azt szajkozzák hogy ki miben hibás hogy ők nem dolgoznak, eddig is ezt tették
Igaz
@gondolkodo: Ha látom hogy az én általam leírt dolgok szerint élnek akkor alkalmazom őket!Mint írtam ez nem pénz kérdése!Volt idő és pénz ráfordítva nem is kevés ők mégsem tettek semmit a változásért.Nekünk már elegünk van nem akarunk több pénz ráfordítani most tegyenek ők és ha látjuk az igyekezetet akkor mi is másként állunk a dolgokhoz!Nem csak mindig kapni néha adni is kéne!!!!!!
Én dolgoztam külföldön,voltak előítéletek de keményen dolgoztam mindig többet mint mások és befogadtak,elismerték a munkámat.Ezt várom másoktól is és mivel tudom hogy ez lehetséges nem várok másoktól lehetetlent!
Diamont Frost
Addig, amíg könnyebb lesz BÜNTETLENÜL elemelni a másét , mint meg-gürizni érte,...nem lesz változás....
reallatas
@gondolkodo: /ma, 9.53/ Üdv. Nézd már sokszor ecseteltem, amit taglalsz hellyel közzel az úgy igaz, de tudod a helyzet kulcsa nem ez. Tudnniillik az Achilles sarok a tradicionális /beidegződött/ mentalitásukban keresend. Ezt kellene végre észrevenniük, hogy mit is kellene árnyaltan kompenzállni a többségi társadalom felé. Ameddig erre nem hajlandóak, illetve nem lesznek markánsan predesztinálva, addig nem lesz béke soha. A pozitív diszkrimináció túllihegése csak generálni fogja monotón a gondokat.
vanessa
Én ismerek a közelben olyan cigánycsaládokat akik rendet tartanak a portájukon
veteményeznek,dolgoznak.
reallatas
@vanessa: /ma,11.27/ Tegnapelőtt beszélgettem éppen az egyik értelmes szorgalmas művelt romával, a saját statisztikai vélemény alapján az a gond, hogy 70-30%-oss az arány, tehát az ő ázsiójukat is lerontja. Kérdeztem miért nem tesznek önnön maguk társadalmában többet azért, hogy ezen negatívumok oldódjanak, nem igen kaptam exakt választ. Tudod a még most is élő saját társadalmukon belüli tagoltság /kasztrendszerük/ az egyik kötőfék.
vanessa
@reallatas: igy igaz,a becsületes romák is elitélik az élösködöket,mert tehetnének a sorsukért.solyomm ur kimehetne a piacra és megláthatja ,hogy a "szegény"roma mit vásárol.kiloszámra a hust ami ma már nem olcso
OKOS
Bűnözik a cigány, hogy a következő bűnöző nemzedéket felnevelje.
bigyibogyo
@Igaz: a garda nem a rendrseg ellen van. a garda az alkotamany, a torvenyek, a joizles, az emberiesseg, a lojalitas es meg lehetne sorolni mi ellen van.
a garda par napja videozni ment tomegesen? vagy terroizalni, ijesztgetni?
amiket szepen felsoroltal fontosak, de nem mennek varazsutesre, generacios problema. lehet a fehernek is uyg kellene viselkedni,h megkonnyitse a helyzetuket:
- H
bigyibogyo
gondolom azert irtal csupa nagy betuvel mert rossz a szemed, mertugye tudod,h menynire kulturalatlan dolog az etikett elleneben cselekedni. jelen esetben a nagybetu kiabalast jelol.monst pont ugy viselkedtel mint amit szeretnel megvaltoztatni a ciganyokban. es gyanitom eljutnal egy party-ra ahol nyakkendo a kotelezo es van 4fele villa te lennel az osember akit kineznenek mert az osztonbol jovo dolgokhoz is keves.
vegig ehetnenek minden pontodon, csak ninc ertelme. igaz amit ersz de minden csak megeles kerdese. te nemsegiteni akarsz nekik hanem a sajat kepedre formalni. probalj meg segiteni. veygel fel egy ciganyt doglozni (nem tudom teheted -e, ha nem akkor csak szerepjatek szintjen)
- kerdezd meg tole reggel,h a gyerek tegnap milyen jegyet kapott az iskolaban
- mond el neki, nem az igazi a tusfurdo amit hasznal mert szaglik, meselj neki a sajatodrol.
- beszelgess vele munka kozben,h bovuljon a szokincse es a javuljon a stilusa.

naesmot probalj valaszolni az eredeti kerdesemre is, eleflejtve a kifogas keresest,h miert nem sikerulhet megoldast talalni.

@Wik: az elmult 20 (de elotte is kulonben) kaptak valamit amivel elonybe kerulhettek volna, de meg felzarkozn isem sikerult, rego haszna nem volt.
van egy nagyon jo buddhista (?) tortenet, amit stephen king feldolgozott. egy vak koldusrol , es gyemantrol es egy botrol szol. nah ugy kellene segiteni
olvasokucko.tvn.hu/main.php?do=olvas&konyv=115
rovid, megeri elolvasni.

tovabbra is johet konkret javaslat, mert eddig semmi nyomat nem lattam,h kedves szelsojobbosok porbaltak volna megoldani a problemat. kifogast lattam, gyulolkodest lattam. szomoru ez
felmerult fentebb,h miert nem ok valtoznak, nos en azt gondolom ha nem lesz nekik uyg jo akkor majd valtoznak. olyan helyzetet kell teremteni ahol ha akar tud dolgozni es meg belole, de ha nem dolgozi kehezzen
maci0427
Most akkor a szegény magyar is bünözzön,lopjon,raboljon,gyilkoljon?! Ez a megoldás,komolyan???!!!
szabosa
@Wik: "akkor miért nnem küldik őket iskolába?"
- megmondom! Az Ózdi polgármester egy felújított iskolába küldte őket és lehet a hülye azt mondta nekik, hogy itt van, ez a ti iskolátok tanuljatok.
:( kőművesnek tanultak! Néhány hónap elteltével kibontották a falakat mert fémet, fűtéscsöveket kerestek benne és találtak is. Ezeket kitépték, feldarabolták és eladták.
Később a tetőt bontották meg, azt is elhordták majd a téglát kezdték elhordani és az egykor szép iskola helyén építési vagy netán bontási törmelékhalmaz ál? Igen AZ!
Kötelet ezeknek nem iskolát, abból tanul a többi is!
szabosa
@maci0427: ha megteszed ezért téged halálra ítélnek, keresztre feszítenek, megköveznek, stb......
szabosa
@bigyibogyo: ...néha csodálom a tudatlanságból eredő ostobaságodat és nem ítéllek el érte. Neked az a szerencséd, hogy nem ismered a cigányokat és ezért teszel építő jelleggel életveszélyes és felelőtlen kijelentéseket. A cigány olyan mint a mérges kígyó.
Ha nem zavarod köreit, elvan a maga "birtokán", jön, megy, fosztogat, de ha nem kellő tapasztalattal avatkozol bele a dolgaiba, azonnal megmar! Lehet hasznára a társadalomnak és lehet ellene is. Hidd el nem könnyű velük zöld ágra vergődni!
Ha összezárnálak azokkal az Ózdi, Miskolci romákkal akikkel egy helyen dolgoztam, ha megéled a második napot, homlokegyenest más lenne a véleményed.
Azt hiszem többet foglalkoznál magaddal mint velük :))))))))
Wik
már a vízcsapból is a cigányok folynak, másról sem szól az élet lassan csak arról hogyan, mivel,mennyivel lehet,KELL ! segíteni öket.

Itt nem számít más kisebbség és a többség ,csak a bajnai-draskovics kedvencek.
De nehezen telik el ez a 6 hónap a választásokig !!
5hazi
@szabosa: 13:52-es h.sz. Mint Ózdi mondhatom tökéletesen igazad van ,kivéve a törmelék kupacot,mert azóta elkészült egy csinos parkoló a helyén !! A legszomorúbb a dolgok állásában a minap megint elkezdte a képviselőtestület tárgyalni miként lehetne újabb 20 millát beruházni egy "hátrányoshelyzetű" tanodába !! Minek???
kamazuka
Nálunk Zimányban az a módi,hogy ha a sitről kijön a c..... .Rögtön kap egy A6-os Audi-t.Munkahelye nincs az minek.
A legutóbbi perpatvaron meg is mondták.
Ti magyarok azért vagytok,hogy eltartsatok bennünket.
Hát?Mit mondhatnék.
Tényleg jó érzéssel tölt el,hogy helyettem döntenek arról a pénzösszegről,amiért én dolgozok meg.
25-én segélyosztás.
A fizetést meg 12 én kaptam meg.Aztán még ezek sírnak.
5hazi
@kamazuka: ....Munkahelye nincs az minek....

Ilyen mondatokat ne irj mert teljesen összezavarod őket! Nem győzik kapdosni az idegen szavak gyűjteményét!! Te rasszista.
kukubenkó
És amikor volt mit enni, akkor miért? És akinek van mit enni, az miért?
maci0427
szabosa! Igazad van mindenben,és már a tökünk is tele van,hogy még a csapból is a cigókkal kapcsolatos dolgok folynak,jó lenne már lapozni végre,mert az utálatunk,ettől csak nő,nő,és mindig nő!!!
Igaz
@szabosa: bigyobogyókának már nem írok.Egy olyan tudatlan buta ember akinek elmagyarázol valamit ész érvekkel alátámasztva akkor sem ért semmit.Én megpróbáltam de már nem kívánok reagálni a buta kérdéseire.Megvárom míg elvégez egy iskolát és utánna beszélgetünk.Nem tudok ilyen alacsony szellemi szinten kommunikálni.Ha valaki alapvető dolgokkal nincs tisztába felesleges komoly témáról beszélgetni vele.
picike
Saját hazát a kissebbségnek,ez lenne a legjobb a véleményem ebben nemigen fog változni,egeleget eltartotta Magyarország őket,ha nekik külön miniszterelnökre van szügségük ám jó lenne ez Magyarországnak is a sok eltartott emberek miatt..Magyarország Magyar törvények Uniós Törvények és aki ezt nem hajlandó követni egyeérteni,véleményem nem kell tartóztatni.Viszont Magyarországon csak Magyar Miniszter Kormányozza az Országot.Tisztellettel:A.S.
reallatas
Igaz kérlek nézz ide be: 216762wififalu.blogspot.com a bejegyzés címe: "Szegregáció, 50 milliós sarc, s ami a háttérben van" Ez per mai jelenség, s nem a fantáziám szülte. Üdv.
Jófej
@reallatas: Mindet elolvastam.Nagyon komoly..... az következtetés levonandó.
bigyibogyo
@Igaz: probald meg akkor egyszer ervekkel. az nem erv, ha cigany akkor bunozo.
amugy futjuk az ures koroket.
- a cigany lop mert enni akar
- jon a zsebnaci,h fujj, ciganybunozes majd a garda rendet tesz
- elmondom,h a ciganynal nem lehet tudni,h akar -e dolgozni vagy sem mert nem kap munkat

tudjuk,h rossz a segelyezesi rendszer es tudjuk,h cigany nem kap munkat. ezt vagy fent teszik rendbe (azaz a garda semmit sem tehet a terroron tul) vagy haboru lesz.
en azt saccolom,h ha lesz ilyen csunya belviszaly, jon szlovakia is

sokkal ertelmesebb lenne tuljutni a "zsigerbol utaljuk a ciganyokat" szindroman, es gondolkozni megoldason. valami olyanon ami vegre is viheto :)
irtam, h a garda,h tudna segiteni csokkenteni a feszultseget. abbol is csak fikazas lett
bigyibogyo
nah, ezt meg 1* kicsit mashogy
2 allaspont all szemben (en + gondolkodo(:) vs. mindeki mas). az en velemenyem csak annyiban kulonbozik a tietektol,h nem nezem,h cigany vagy feher, hanem siman ember.
es mivel uyganazok az emebrek (neha 1-1 uj, gyorsan lemorzsolodo) szologat be egymasnak akar tul is lephetnenk rajta.
gardan kar vitazni abban sosem fogunk megegyezni. szerintem kartekony (irtam miert) szeritnetek hasznos (nem irtatok miert)

ami viszont a gond van egy rakas elszegenyedett, segelybol elo ember. hivjuk most oket ciganyoknak,h konnyebben megertsetek.
szembe kell nezniuk azzal,h tanulatlanok. szembe kell nezniuk az eloiteletekkel (volt mult heten erdekes tortenet majd leirom). szembe kell azzal nezniuk,h a sajat kulturajuk teljesen mast var el toluk mint a tobbi ember az orszagban.
es igen, sokkal konyebb segelyekbol, csaladi potlekbol elni, mint dolgozni. ezen kell valtoztatni.

az en otleteim:
- adni nekik jelkepes osszegert berbe foldet, es adni mellejuk embert aki megmondja mit csinaljanak,h legyen termes.
- csaladi potlekot, segelyt fuggove tenni a gyerekek tanulmanyi atlagatol (kegyetlen dolog, de valahol kell kemenynek lenni). garda mondjuk ellenorizhetne,h minden rendben van -e.

most ennyi megzavartak kozben, elvesztettem a fonalat.

egy tanfolyamon parba kerultem egy cigany gyerekkel. es mikor hivtak eloadas kozben zsebre vagtam a telefon tokot. presze,h telozaskozben kiment a fejembol, mikor vissza ultem kerestem minden fele. a gyerek mellettem oylan panikba volt,h rendesen nyugtatni kellet, ne izguljon meglesz. nagyon gyanus,h attol tartot ot fogom okolni. persze meglett, a zsebemben :)

masik tortenet. teljesen magyar kispalyas bunozo (drog, kurvak, penzbehajtas, ilyesmi) kijott a bortonbol.nagyon lelkesen meselte a tapasztalatait (meg mindig utalja a ciganyokat, de akikkel oszevotl zarva azok rendesek :P). azt mondta,h semmi gond nem volt veluk. meg kellett 1* mutatni,h hogyan kell takaritani, idonkent figyelmeztetni oket,h ideje megismetelni. de megcsinaltak mindent.
ugyeugye
@reallatas: én is elolvastam. jól összeszedted!
gondolkodo
@picike: "Saját hazát a kissebbségnek,ez lenne a legjobb ..." - írod. Feltételezem, felelősséggel (tehát tudod, mit írsz!), tehát tudsz olyan helyet a világtérképen, ahol ez megvalósítható, azaz most "senki földje"! Kérlek, homályosíts fel engem is, mert az én atlaszom szerint minden talpalattnyi földnek van gazdája! Lehet, már elavult, ugyanis tavalyi kiadású!
metsző
ID:”Bűnözik a cigány, hogy legyen mit enni, mert számára a család a legfontosabb”

Majd azt figyeljétek mikor a MAGYAR is fog bűnözni mert neki is a családja és a megdolgozott értékei a legfontosabbak!!!!
Az lesz ám a szarvilág kezdete fehér inges nyakkendős és putris parazita bűnözők!!!
És már közel a nap mert ez nem mehet így tovább!!!
mizo
""Úgy vélte, a börtönökben azért több a roma fogva tartott, mert ugyanazért a bűncselekményért a cigányok súlyosabb büntetést kapnak, mint a többséghez tartozók.”Bűnözik a cigány, hogy legyen mit enni, mert számára a család a legfontosabb” – mondta, és úgy vélte, hosszabb távon az integrált oktatás oldhatja meg a cigányság gondjait.""
Ez a mafla (már elnézést a kifejezésért)el is hiszi amit mond ?
mizo
""bigyibogyo""Te éppen olyan HÜLYE VAGY mint tegnap voltál!!!!!!!!
A csupa nagy betű az most tényleg kiabálás volt!!
""Igaz"" amit írt az viszont csupa tény !!A billentyűzetedet meg cseréld le mert csupa hülyeség jön ki rajta !
ugyeugye
minden nap eszembe jut ez a mondat, mikor látom a mozgássérült férfit 40 fokban, szakadó esőben szórólapot nyújtani a járókelőknek. nyilván neki is a család a legfontosabb. azért dolgozik.
messzelato
@ugyeugye: De mégsem rázza az öklét hanem végzi a dolgát nap mint nap.

@mizo: van ami soha nem változik.
kovacs1961
EURÓRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2009, Magyarország. Tehát lehet bűnözni a cigánynak , büntetlenül! No komment!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.