Újabb konfliktussal gyarapodott az a krónika, amely a többségi társadalom és a roma lakosság közötti feszültségekről, összeütközésekről szól. A helyszín ismét Fejér megyei.

Forrás: dh-online.hu
Feltöltő: andafabian
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
francba,h nem lehet szerkesztni
aki normalisan nyilvanul meg az nem is erzi,h belekotnek
batukán
Egy szóval te vagy az Isten akit követni kell? Vagy netán egy új Osho?

@bigyibogyo:
messzelato
@bigyibogyo: Ha lenézed a :radikalisok, hungaristak, rasszistak, homofobokat akkor te is rasszista és ítélkező vagy.Ez részrehajlás.Így nem tudsz reálisan gondolkozni.

@Borsi: Amit ide írtál az az amit el akarnak hitetni veled a sajtóban.A valóság valahol az első hsz-ben van.Azt olvasd el és lesz egy valós képed az esetről.
Eleve gyanús, a mondat:úgy látták, hogy támadólag lépnek fel a Gárdisták.
Egy békés településen mikor emlékszel arra hogy támadólag léptek volna fel Gárdisták?Az alakzatban vonulás nem támadásés itt még véletlenül sem akartak felvonulni.Egy társukhoz érkeztek ebéd meghívásra.A támadás az amikor 50 kapával kaszával felfegyverzett csőcselék megindul.Erre is van pár példa eset.
Kakastoll
Itt mindenki a kész tényről beszél....ki kezdte ?
Borsi
@messzelato: Én emlékszem a tavalyi október 23.-i eseményekre, mely Tiszalökön zajlott. Ott a Gárda kapitánya is provokálta a tömeget. Az csak hab a tortán, hogy ez ellen a személy ellen /ti. gárda kapitány/ köztörvényes bűncselekmény gyanúja miatt bűnvádi eljárás van folyamatban.
Továbbá a Tiszalöki merénylet egyik alapja. - véleményem szerint.
5hazi
@Borsi: Ön mondta...Én emlékszem a tavalyi október 23.-i eseményekre, mely Tiszalökön zajlott. Ott a Gárda kapitánya is provokálta a tömeget.....
Kinek a szemszögéből? Mert ami az egyiknek provokáció,a másiknak lelkesitő beszéd. Nem? Maga és a többi ilyen-olyan jogvédő ill.kisebbségi képviselő nagyon egyszerűen kitudná védeni ezt az úgynevezett provokációt! Fogjon össze az öszes roma képviselet és követelje a köztársasági elnőktől,hogy kezdeményezzen törvény módositást mégpedig: Nem kell cirkuszolni a segélyekkel meg mindenféle kártyákkal.Be kell vezetni,hogy minden szabálysértés ill közüzemi tartozás levonható legyen a támogatásokból! Roma nem roma egyformán!Ez természetes úton kiszelektálná ill.rámutatna azokra az emberekre akiktől nem gyöznek elhatárolódni egyes szervezetek és ilyen-olyan piti marhasággal akarnak kimagyarázni dogokat mint gyerekcsiny!!Egy ilyen kezdeményezés a romák részéről hatalmas lépés lenne a beillaszkedés felé,ha egyáltalán akarnak,mert ez megmutatná ki tud úgymond normálisan élni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.