Folyamatosan meglopták, ezért feljelentést tett a rendőrségen egy olaszliszkai asszony. Emiatt egy helybeli cigányasszony \"sértve érezte magát\", és halálosan megfenyegette.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
blaci
@bigyibogyo: Kedves baloldali ifjúság.....
Tisztelettel megjegyezném,hogy elmélyedve soraid közt,szeretném,ha a tisztánlátás kedvéért egy kicsit elszakadnánk a belénk táplált "demokrácia,minden ember egyenlő,ők is magyarok,rasszista minden magyar...stb" dogmáktól....
Van igazság abban,hogy a Gárda nem tett semmit az általad említett dolgokért....
De fizikai védelmet nyújtott,próbált nyújtani,ott,ahol az állam tehetetlen maradt....

Nézz vissza a történelembe és látni fogod,a szélsőségek mindig erősödnek,ha gyenge az államhatalom,nincs REND,sanyarú a nép sorsa,burjánzik a KORRUPCIÓ....
Nem azt kell vizsgálni miért jogellenes a Gárda,vagy jogsértő-e az újjáalakulása....
Végre nézze meg valaki azt is,MIÉRT JÖTT LÉTRE??????
MI késztetett több ezer,tízezer embert erre a lépésre?????
Aki tudja a válasz,írjon be egy ötöst magának...:))
batukán
@bigyibogyo: Te egy provokatőr vagy! Ha kint élsz, akkor talán azért van ilyen billentyűzeted, de akkor ne osztd az észt nekünk. Mért mentél ki nem volt jó idehaza, valami nem kóser? Ha pedig nem kint élsz, akkor ez a billentyű használat csak álca, úgyanúgy, mint a helyesírási műhibáid. Egyszóval számomra nem vagy igazi kommentező.
bigyibogyo
nagy a felhaborodas, de senki sem irt 1 sort sem,h a garda mit tenne. ebbol azert lelehet szurni,h semmit.

@batukán: ugy kezded a mondatod,h "ha" mint felteteles mod, aztan a kovetkezo mondat mar kijelento mod. ejnye -bejyne. dontsd el kerdezel, vagy kijelentesz.
nah kint elek vagy nem? eldontotted?

@ani57: ertettem amit irtal. irtad,h miert kell tenni a ciganyok ellen. en meg azt kerdeztem,h mit tett.

@eutanazia1: kedves _doktor_ utanazia. orulok,h ilyen gyorsan felmerted az egeszsegi allapotom, tanacsaod megfogadom kezeltetem magam. mi ellen is?
azt amugy hol olvastad az en hozaszolasaimban, ha ciganyoknak mindent szabad? vagy szeritned szabad?

@blaci: fizikai vedelmet nyujtott? hogyan? errol semmit sem olvastam. ami ugyan lehet a media hibaja is, hiszen csak a negativ rezst emeli ki amin lehet csamcsogni.
ertem,h miert jott letre a garda. azt nem latom,h felelem keltesen tul is tenne valamit.
batukán
@bigyibogyo: Igazoltad magad. Köszi. A válaszoddal egyértelművé vált a dolog számomra. Azért léptem vissza, mert tudtam fogsz reagálni, hiszen ebből élsz. Más oldalon is ott vagy. Tudod, akár mennyire is ráér az ember, de nem válaszolgat mindenkinek . Egyszer kétszer hozzászól, még ha ütős is a téma, de nálad ez másképpen van, mindenhol ott vagy és ez aki dolgozik annak nem megy. Egyszóval ez a melód?
feketeözvegy
kedves petike bogyo.! az a baj, hogy mindenkit támadsz aki nem osztja a véleményedet. állítólag szólás szabadság van.És miért is kellene eltűrni, hogy bárki ráncigáljon egy embert? Miért kellene átengednie a tulajdonát nekik?

varadipal
Csoda, hogy rasszizmus van Magyarországon? Hol a tekintélyes vajda?
A hülye írástudatlan cigányasszony nem is tudja, hogy a gárdát provokálja. Mikor rágyujtják a putrit, meg jajgat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.