Napok óta téliesítik a közelünkben lévő parkokat, bokros, fás területeket. Szemlátomást pótolni akarják a nyáron elmulasztott nagytakarításokat, mert fákat metszenek, bokrokat nyírnak, söprögetnek és mindezt nagyon alaposan. Nagy örömünkre a környék teljesen megváltozott, belátható lett a tér és az út menti sövények. Eltűnt a szemét - bár tudom, hogy pár nap alatt újratermelődik, - mégis jó érzés átsétálni a nagy parkon. Közelebbről már vegyes érzelmekkel tapasztaltam, hogy a szinte tövig lenyesett bokrok tövében paplanok és összegyűrt, koszos rongyok hevernek. Nem kell hozzá nagy fantázia, mindenki tudja, hogy a hajléktalanok számára vége a nyári táborozásnak.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Tegnapi esti hír, már három hajléktalan halt meg kihűlés miatt. Tizenhatot kórházban ápolnak:-(
Lajos10
Szomorú és sajnos most sincs senki biztonságba bárki járhat így.
Evikati
@Lajos10: igen, egy év alatt növekedett a számuk, és a jövőben sem lesz okunk feltételezni, hogy nem így lesz:-(
A kilakoltatások, a válások, az egzisztenciák elvesztése és nem utolsó sorban a szenvedélybetegségek ide vezetnek. Mindez társadalmi probléma, melynek megoldására nincs pénz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.