Közeledik az idő és "elballag" az unokám. Június 12-én búcsút vesz az általános iskolától, hogy szeptemberben egy "emelettel" feljebb folytassa tanulmányait. Ennek már tétje van. Ő választotta a középiskolát. Talán egész életét meghatározza a szakma, a hivatás, melynek alapjait 5 év alatt kell elsajátítania.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Várom a véleményeket, van közöttetek érintett?
slanger
Elég felháborító, hogy ilyen elvárásokat támasztanak az ajándékokkal kapcsolatban, a mai diákok. Sajnos ez a mai kor rákfenéje. A pénz mindenek felett, a jó szóra meg már senki sem kíváncsi.
Evikati
@slanger: szerintem a sznob, gazdag, primitív szülők felelősek ezért leginkább. A gyerek mindig próbálkozik. A tehetősebbek vegyék meg az ajándékot ballagás nélkül. Nem kell demonstrálni az iskolában.
reallatas
@xu: Hát nálam azért nem dominál az anyagiasság, hogy miért az marha egyszerű, mert nincs miből. Tudod álltalában 20-a után fényevő leckéket veszek, na hallod művelődik az ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.