A pénzügyminiszter a jogtalan építkezés miatt többmilliós pénzbüntetést kapott az önkormányzattól - írja a Magyar Nemzet.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kakastoll
S ezzel el van intézve.
Ha lebontotta volna a meglévő építkezést, hogy az ízlése szerint építse újra százszor annyiba került volna mint a büntetés.

A másik érdekessége a dolognak, hogy a büntetés csak az engedélytől való törvénytelen eltérésért kapta, de attól még ha igazság van akkor a büntetésen túl csak vissza kell állítsa az engedélynek megfelelően a kivitelezést.....amit szerintem nem fog tenni.
1951
Az már egészen biztos,hogy nem fog megtenni,sőt a fennmaradási engedélyt is megkapja, megkapta! A pénzbüntetést meg mellényzsebből kifizeti, más határozatot pedig az önkormányzat Oszkó Péter pénzügyminiszter úrra való tekintettel ne mis mert meghozni! Kb. ez az egyenlő elbírálás ismérve nálunk Magyarországon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.