Elkezdődött a "Kié lesz a mocskosabb kampány?" vetélkedő.

Feltöltő: holdrablo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reallatas
Nyakatekerten mondva a mocskossági karakteriszikája, mindkettőnek, ha úgy tetszik mindnek meglessz.
ballago987
Szijjárto vádol és elöre bejelent vele párhuzamban már mocskolodik is a segéd szofosoval és a többi vezérrel együtt.Még a másik fél el sem kezdte ök már brosurát is készitettek és árulják,akkor most ki a szemét ,ki hazudik.Önök nem tisztelt fideszesek,ez kezdettöl fogva az önök modszere.Olyanok mint vezéreik.Orbán is lecsuházta az egyházat,ma már a templomokat járja,hogy lássák milyen vallásos,egymás közt pedig a régi a vélemény.Tiszta propaganda és képmutatás az egész fidesz,csak az a gond,hogy jopár különbözö vezetötöl megszabadulta kirugással mert véleményt mertek nyilvánitani,és bizony ezek beszélnek is a fideszen belüli dolgokrol,ezek aztán nem valami szépek vagyis az ocsmányság kiszivárog hiába vannak ott az inkvizitorok.Egyelöre ennyit az ocsmánykodásrol!!!
Dr.luigilongo60
A fütyesz a mocskos kampányt már 2002-ben elkezdte és azóta nem tudja abbahagyni.Kivették a kezükből a merőkanalat a közös bográcsnál, ezt azóta nem bírják méltósággal elviselni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.