Az, betiltani, ez a megoldás. Elhallgattatni, elkussoltatni, pofáját befogni, és akkor mindjárt minden rendben lesz. Hihetetlen, hogy még mindig itt tartunk, komolyan. Ideje szembenézni a ténnyel: a Jobbik tetszik a népnek. Bonyolult kérdésre egyszerű válasz? Hát igen, ez a radikálisok stratégiája. Éppen ezért Vona Gábort nem betiltani kell, hanem megfingatni.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
Mi Vona, ha nem írnának ennyi összevisszaságot, még az se Vona amin vitatkozzunk.....:)
Január
@csikknorisz: Így igaz, akik kiábrándultak a két nagy pártból, fogják beszavazni a Jobbikot a parlamentbe, remélve azt, hogy árnyalják majd a politikai döntéseket, és csökkenni fog a háttér mutyi. Valamikor O.V. is fiatal és radikális volt, gondoljuk csak az agyagba döngölésre...... A kor pedig nem érdem....
oldboy
Mr Methane auditions for Britains Got Talent judges.Mr Methanes

talán ha így tudna Vona..................
furfang
@marlin: egyetértek azzal, amit írtál!
messzelato
@grti7336: Amit írtál igaz. És egyet is értek vele.De én mégis adnék lehetőséget Vonának hogy bebizonyítsa mit tud.Ez korántsem azt jelenti,hogy vakon megbíznék benne vagy követném,de a másik két pártból tényleg elegem van.Nem is igazán viktor a problémám mint inkább az a slepp aki kis városomban (Siófok) garázdálkodik.Tudok bizonyos viselt dolgokról és nekem ebből már elég volt.Nem állítom, hogy a Jobbik elhozza a kánaánt,de mégis inkább ebben az ügybuzgó fiatalban hiszek mint a dörzsölt rókákban.Hogy meddig tart az ifjonti hév nem tudni.De kívánok neki kitartást és azt, hogy ne tudják felvásárolni mint a többi politikust.

Szebb jövőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.