A magyaroknak alig vannak megtakarításaik. Ma 100 dolgozóra 70 nyugdíjas jut, 30 év múlva már 130 nyugdíjas fog jutni ugyanennyi dolgozóra, akiknek a fele ráadásul jelenleg minimálbéren van foglalkoztatva. Ez azt jelenti, hogy egy időzített bombán ülünk – mondta el az ATV Jam című műsorában Benczédi Balázs, az ING Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisvakond56
Le köközük Angliát. Csak ide nem jönek külföldi fiatalok dolgozni,hogy eltatják a nyugdijasokt. Ki halnak a Magyarok 30 évmulva.
bigyibogyo
@metsző: ugy erted 3 okj, ne rohogtess mar pls
buszke lehetsz magadra,h meg igy is a letminimumon vagy alatta elsz
szaboria
Az ING befekteési bank rémisztgeti az embereket mert azt akarják elérni, hogy nekik még többet fizesenek előtakarékossági nyugdijat.A tavajiévi befizetés hozzájuk a fiamnak teljesen elveszett, a válságra hivatkozva.50 éve mást sem hallani, hogy nem lesz nyugdij .
reallatas
@Meggyfavesszo: /október 22, csütörtök, 10.48/ Zúdulnak az érveid mint a cunami, mi tagadás nem ésszerűtlenül. De úgy érzem már néha az objektivitást felváltja az indulataid vezérelte gondolatmenetek sokasága. Viszont ez a megjelölt kommented elvitathatatlanul világít rá a tökéletes lényegre. Arra a kérdésre, hogy lesz e nyugdíjj 30 év mulva, a lakónikus válasz, hogy ha ebben az irányban haladunk tovább: NEM! Viszont a fiatalságnak az az érve, hogy mire ők odajutnak sok víz lefolyik folyóinkon. No ez is egy sajátos álláspont elismerem. Üdv.
reallatas
Talán még annyi, azért az is egyértelmű ugye, hogy közel sem a mindenkori nyugdíjjasok koordinálják általában a trendeket. Mégis hát ki a hunyó??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.