Valószínűleg az évtized leghülyébb közleményváltása történt a tegnapi napon.

Feltöltő: holdrablo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Tökéletes volt Kósa válasza, és viszontválasza is. 1. Az MDF-nek igen vastag a bőr a képén, ahányszor betartott a Fidesznek és ez által az országnak is, hogy fordulhat meg egyáltalán a fejében felajánlkozni? Örüljenek, hogy nem volt durvább az elutasítás! 2. A hölgy akire hivatkozott Kósa igencsak formázza az mDF-et, nyilvánvaló felajánlkozását, és dörgölőzését, Ronaldohoz már úgy adta elő a világban, mintha túl lennének árkon bokron, és csak rá várt volna életében. Gusztustalan az MDF is, és a kis csaj is.Hasonlóak egymáshoz.
Csubaka
Holdrabló blogstílusa utánozhatatlan,nála jobb fikázni csak a Havas Henrik tud, esetleg ha a humort is beleszámítjuk lagyon fuvallatként átsuhan rajtam Fábry Sanyink önmagát is szórakoztató kameraarca.

A többin pedig már miért csodálkoznánk? Csupán azt nem értem, hogy a nyíregyházi nők ezt a fél eszű emdéef segg fejet még nem küldte senki a p..-ba, mert rajta kívül senki sem említette őket. És ilyen arcok a "menő" vezetői városoknak, megyéknek, és persze az országnak.
Nekem külön kedvencem a Nyakó. Az MSZP keresve kutatva sem talált volna alkalmasabb szóvivőt saját maga lejáratására.
csikknorisz
Mindenesetre ez jol jott a celebcsajnak, mar megint rola beszelnek:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.