Samu Tamás Gergő válaszolt az online kérdésekre.

Forrás: beol.hu
Feltöltő: gondolkodo
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Sokat beszélt, de szokás szerint keveset mondott, azaz a kérdések lényegét ügyesen megkerülve válaszolt.
szaboria
Prohászka Ottokárt is bele keverte semmi köze Faludinak hozzá.

@gondolkodo: Csak hablatyolnak.
gondolkodo
@szaboria: Bele kellett keverni, mert
1. Faludi ne legyen egyedül,
2. Kell egy kevésbé ismert, de jól hangzó név az ismertebb mellé.
Gondolom, azok az emberkék, kik a Jobbik védelmében itt is szoktak trágárkoni, most kezük-lábuk törve keresik, ki is volt Prohászka Ottokár, akire a "kisfőnök" hivatkozott!
szaboria
@gondolkodo: Te biztos tudod. De többiek kedvéért püspök volt ráadásul távoli rokonságban is voltunk sajnos . az Egyetemi templom szószékén halt meg.
Borsi
Nem tudtam mire véli azt, hogy mire ez a nagy sietség a Jobbik háza táján , amikor megtudtam azt, hogy kiadtak már most egy Új kampányfilmet.
Megnéztem és némi zavarba is lettem, mivel nem szoktak ilyen gyenge MSZP –s szintű kommunikációs munkát végezni.
Csak úgy kapkodtam a fejem örömömben , annyira szánalmas volt az új kampányfilm, hogy szinte már nekem fájt.
Aztán ma eljutott hozzám is a hír , hogy Novák Előd a Jobbik legfelsőbb parancsnokságába ette be magát, mint alelnök! Hát erre kellett ez a gyors hánya-dék kampányfilm!
Elődkének mutatni kellett valamit, ha már alelnöknek választják!
A Magyar Goebbels is benne van végre a Jobbik vezetőségébe ,ami igazán kijárt már szegénykémnek , hiszen megdolgozott a helyéért.
Elég későn , de nem csoda hiszen Novák Előd Goebbels előéletét nézve kicsit tartani is lehet attól, hogy Vona Gábor babérjaira tőr, és az is bizonyos , hogy keményen szorongatja a golyóit Vona Gáborkának.
A média és a manipuláció nagy úr, és ezt Vona Gábor is tudja . És mi tagadás Novák Előd Goebbels ért is hozzá, tehát mostanra elkerülhetetlenné vált a párt parancsokságába való beválasztása.
Várjatok ! Annyira hatalom-megamán ez a Novák előd , hogy a róla szóló Wikipédián már szerepel is , hogy „2009. október 24-én a Jobbik VI. kongresszusán a párt országos alelnökévé választották”.
Végezetül halljuk egy közeli barátját ,akivel sülve főve együtt voltak (Tomcat szájából), hogy miképpen is vélekedik Novák Elődről :
„Novák Elődke egyébként nem csak a Kuruc.infón egy patkány, hanem a való életben is.
A Magyar Mérce című lap körüli panamák közismertek nemzeti körökben, de ez is egy olyan dolog volt, amiről nem beszéltünk.
Azt sem reklámoztuk, hogy Novák Elődke gyakran tevékenykedett más, komolyabb nemzeti szervezetek rovására, például a Jobbik SMS-listáját is a Magyarok Világszövetségétől lopta, pendrive-ostul.
Az ugyanis az ő aktivistáikat tartalmazta eredetileg!!!
Azt se higgyük el nagyon, hogy Novák Előd kerítését a "titkosszolgálat" festette tele életveszélyes fenyegetésekkel. Nem, azok is a mieink voltak, egy kicsit ugyanis magára haragította a focidrukkereket néhány húzásával.
Ügyes, hiszen ilyen heves reakciót még egyetlen ballib újságíró sem tudott magára húzni a radikálisok részéről.”
(Forrás : Bombagyár 2008 november 20. 11:46:00)
Ilyen emberekkel van tele a Jobbik!
gondolkodo
@Borsi:
Idézlek: "Ilyen emberekkel van tele a Jobbik!" ha nem is igaz, de ha egy van is köztük, már az is sok és sokat ront az ázsión!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.