Kádár Jánosék kommunista pártja a nem olyan „közeli történelem” része.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Várhatja. Majd ha Thürmer is oda megy, talán akkor. :)

@prédikátor: tanulj Borsitól.Kultúrát a levelezésben. A gorombaság nem old meg semmit.
kiscserkész
@Borsi :
A mai baloldal nem azonos azzal, amibe a pap nevelkedett. Meglehet érteni, ha tavaszra úgy, dönt……

@Borsi : "Én tagja vagyok az MSZP-nek, minden valószínűség szerint talán parlamenti képviselő - jelölt is leszek"

Tiszteletbe tartom a párt hovatartozásodat, de nem tudom kiállni, hogy meg kérdezem. Egyéni vagy listás helyen indulsz? Ha listán, akkor könnyebb dolgod lesz, de ha egyénin, akkor mit mondasz majd a választoknak? Mi vonz még ezek után is ahhoz a párthoz ezek után? Csak nem a biztos megélhetés? Mert a tenni akarás…..azt már senkisen hiszi el. Ezzel nem a személyedet akarom bántani, hanem akit képviselsz, és jövőben is akarsz képviselni, mint pártot.

bigyibogyo
@reallatas: ma, 11:42
ha mondok partot amelyik elszamol minden penzevel raszavazol?:)
www.lehetmas.hu/penzugyek
kiscserkész
@bigyibogyo: Kösz, de ezeket ne! SZDSZ utódpártja. Ilyen már van, volt. Ezekbe sem új út, sem új erő nem létezik.
furfang
@Borsi: először is gratulálok az írásodhoz. Ragyogó kis novella.Nagyon tetszett. Ez privát kiváncsiság az írás a mesterséged is?

Amit elmeséltél benne, az a mai magyar társadalom 60%-ára igaz, függetlenül attól, hogy város, vagy falu lakója. A 40%-ba a nagyon fiatalokat,a közömböseket, és a teljesen tudatlanokat sorolnám. Igazából ha a többi párt programjait, megnyilvánulásait, elképzeléseit nézed, függetlenül az elnevezésüktől mind szociáldemokrata értékeket képviselnek, a KDNP pluszként a keresztény hívőket, a Fidesz a konzervatívokat és a liberálisok nemzeti szárnyát, a Jobbik a radikális nemzeti érzelműeket szólítja meg. De ez természetes, mert a Kádár-rendszer amiben felnőttünk ha nem is volt demokratikus, de annyi szociális jólétet és biztonságot adott, ráadásul valóban nem voltak ekkora különbségek emberek között, hogy az a mai viszonyok közepette pozitív emlékű. Sajnos ennek vége. Ilyen egyszerűen. És ennek a legaktívabb sírásója éppen az Mszp -szdsz volt, akik felismerve az emberek nosztalgiáját kihasználták, és visszaéltek helyzeti előnyükkel.Bemesélték, hogy ők szociáldemokráciát fognak csinálni. Egy fenét. Kőkemény kapitalizmust csináltak, élhetetlen liberalizmussal. Megértem a Papádat én is kiábrándultam az Mszpből, még ideje korán. Hornék közmű eladásait látva tudtam, hogy ezzel halálra ítélték az ország felét. Nem fogják tudni kifizetni a közmű számlájukat, amit állandóan emelni fog az idegen tőkés, akinek teljesen közömbösek vagyunk. Megy a kilakoltatás, az éhezés.Igazam lett. A Papádnak is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.