A szocialisták 23 olyan esetet soroltak fel, amikor fideszes képviselők ellen szabálysértési vagy büntetőeljárás indult. Úgy vélik, a legnagyobb ellenzéki pártnak előbb ezekkel kellene szembenézi, mielőtt ellenük fogalmaznak meg vádakat.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
@szaboria: Kedves Ria.Nem vagyok nagy FIDESZ rajongó, de nem hagyom magam befolyásolni sem az MSZP áhitattól.Én javaslom néked, hogy a hivatkozott személyek anyagát keresd fel az interneten és meg fogsz lepődni. Székely pl nem is Fidesz-es, hanem Kisgazda képviselő volt példának okáért. Érdekesség a bűncselekmények értéke is. 20-50 millió Ft. Nem millliárd
szaboria
@Kakastoll: Mamár senkiért ebből a parlamenti csapatért , de aki bárkilegyen és jót is csinál azzal egyet tudok érteni de amikor el kezddik a moscskolódást azt utálom.

@Csubaka: Nefeled Székely is a fidesz kormányhoz tartozott , de az Ő ügye is egy kicsit számomra érthetelen volt a Szabadiéval eggyüt mert bene hagyták öket a slamasztikában .Tapasztalatból tudom milyen az amikor a Fidesz kihasznál és utána ejt.
csucsupe
20 év alatt ennyit és ilyen 100-200E-s tételeket zudtak összeszedni..oké ennyit sem szabadna..de a drága maszopos bandából évente többet tartóztatnak le mint náluk 20 év alatt..és ami még ezután jön...az se lesz semmi))
szaboria
Azért várjuk ki a égétmert most az Önkormányzatok és a megyei Önkormányzatok zöme az ők kezükbe van.
furfang
Már megint parancsolni akar az Mszp a Fidesznek. Ezért nem értek rá kormányozni 8 évig, mert állandóan azzal voltak elfoglalva, hogy mit csinál a Fidesz, meg hogy mit kellene csinálnia. Mikor lenne igazán jó ellenzéke az Mszp-nek. Megáll az ész. Mintha ők tudnák egyedül a tutit. De ha legalább tudnák! De összedől minden amihez hozzányúlnak. A korrupció, a csalás a sikkasztás beborítja őket, mit mutogatnak a " tyúktolvajokra"!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.