Nincs érettségije Benedek Mihálynak, Ózd MSZP-s polgármesterének, akitől megvonta a bizalmat a párt helyi szervezete; a politikus gyógykezelése után kíván reagálni a személyét ért felvetésekre - tartalmazza az MTI-hez szerdán eljuttatott közlemény.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsuzsu
hát erre nincs mit mondani..attól még lehet valaki jó ember hogy nem tudott leérettségizni ,de hogy érettségi nélkül van pofája a polgármesteri címhez ,ja éz az azzal járó fizetéshez, ,undorító és nem ég le a pofájáról a bőr .Hé uram ez már nem az a korszak ám amikor bárki lehetett igazgató ,nem baj ha hülye és nem ért semmihez lényeg, hogy jó káder legyen..
5hazi
@zsuzsu: De ez az a korszak! Mikor az alig 8-osztályos cigánygyerek most ilyen-olyan kisebbségi képviselő,és A-8 -as audival szaladgál.Mikor az összes önkormányzati képviselö ill: tag érdekelt a pénzlenyúlásban. Attól még lehet valaki becsületes ember és polgármester is,hogy nincs érettségie.

De jelen felállásban csak hazug és okirathamisitó lehet!!
Kakastoll
@zsuzsu: A Néró lovának sem volt és mégis szenátor lett....:)
51kacsa
Pedig már 100ezerért olyat lehet, venni, ahol a tablón is szerepel a delikvens. Egyébként meg estin is lehet tanulni, talán megvárta volna a polgármesteri szék, hiszen volt már ilyen kis hazánkban, csak az egy miniszteri bársonyszék volt.
bombi02
Politikusnak minek a papír? Ahhoz gátlástalanság, zéró erkölcsi érzék, szociális érzéketlenség, pofátlanság kell. Ez megy középiskola és egyetem nélkül is. Elég, ha a munka nélkül szerzett pénzét meg tudja számolni.

Sok becsületesebb, kultúráltabb ember van, aki kevesebb iskolát végzett el.
Nézzünk szét pl.: a (le)tisztelt Házban! Viselkedési kultúra? Nyomokban sem található. Empátia? Mi az? Becsület, igazmondás? Nem ismerős fogalom. Nem kell folytatni mindenhol ez van, ahol politikus jelen van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.