A hetek óta esélyesnek tartott Andor László közgazdászt jelöli Bajnai Gordon a magyar uniós biztosi posztra. Hogy melyik portfóliót kapja meg a jelenleg az EBRD igazgatósági tagjaként dolgozó baloldali beállítottságú szakember, azt még nem tudni. A miniszterelnök nem cáfolta, hogy a korábban a biztosi posztra is esélyesnek tartott Veres János volt pénzügyminiszter az EBRD személyzeti ügyekért felelős alelnöki székébe ülhet. A jelenlegi szlovák alelnök ugyanis nyugdíjba vonul, s hazánk kaphat lehetőséget a megbízatásra.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
DE hamar elfelejteték, hogy Ők is voltak még KISZ vezetők mit is jelentett Komunista Ifjusági Szövetség.Nem régláttam egy régi felvételt ahol KISZESEK voltak ,Strumf I.KövérL. Gyurcsány F.a többielket nem ismertem fel.Akkor, hogyis van ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.