Ez lett a végső szitokszó. A legmocsosabb szégyenfolt. A szubkultúra, amelyhez annyira ciki tartozni, hogy senki nem vallja be tagságát. Most azonban elértünk a pontra, ahonnét már nincs hova hátrálni. A fejlett világ elfeledett, munkanélküli és mélyszegény, ám fehér családjaihoz hasonlóan fel kell emelnünk a fejünket, és ha már úgysincs senki, aki mellénk álljon, büszkén beleordítani létezésünket az undorító, politikailag korrekt médiába. Nem elég, hogy fikázunk, még élvezzük is. Sőt, büszkék vagyunk rá.

Forrás: index.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@Január: ...és ki fejlesztette magasszintre, majdhogynem tökéletesre a fikázást...?
anka
@Január: - a média......! - és a politika.........!
gondolkodo
@Január: Még a megmondás is kevés! Megmutatni! Megmutatni azt, hogy ő mindent jól csinál! - és ha mindenki ezt teszi, nincs kit fikázni!
reallatas
Remekül összeszedett cikk. S az jut róla eszembe mikor minap a nagyobbik lányom ecseteli, hogy ez a módi amit most alkalmaz milyen mai. Nos csak annyit mondtam neki ugye te is tudod milyen ronda, de elismerem "menő"
csikknorisz
Ki olvassa ennek az agykarosodott Bedenek a cikkeit?
gondolkodo
@csikknorisz: Például Te is, hiszen hozzászólni olyanhoz, amit el sem olvasott az ember, enyhén szólva furcsa. A másik: a logikusan gondolkodni - és tájékozottnak lenni akarónak bizony el kell olvasnia a "másik oldal" írásait is, különben bármit mond is, az más gondolatainak szajkózása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.