Egyre több finn munkavállalónak van női főnöke, s az arányuk a legmagasabb az Európai Unióban. A női főnökök stílusa biztató, ezáltal magas morálra késztet a munkakörnyezetben.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

loncsi35
Ja ,hogy a példa Skandináv.... lesz mit irnom, ha más is hozzászól.
bombi02
Én spéci nem szeretem jobban. Ha ügyintézni valóm van és lehet férfihez kerülni, még várni is szoktam. Vásárlásnál is a férfi eladóhoz megyek és orvost is váltottam, mert nő került a megüresedett helyre.
bigyibogyo
@bombi02: ezen felreszegen sokat vitatkoztunk regen. noi vagy ferfi orvos vegezze a prosztata vizsgalatot:)
en a noket megbizhatobbnak tartom, ha lehet valasztani barmilyen szituacioban a gyengebb nemet valasztom.
loncsi35
Hát egy férfi szemszögéből biztosan igy van, de én mint nő nem szeretem a nőiőnököket, nem konzekvensek, kialakulnak az egyes kasztok., ha szebb vagy mint ő -, ha csúnyább, akkor az a baj veled, hogy jobban kommunikálsz, lehet többet is tudsz /szakmailag/ , és ex kat. kijelentem szeretnek tőlük butábakkal dolgozni, miért könnyebb irányitani , orientálni , netán meg merem jegyezni könnyebb megalázni, szóval kishazánkban nem skandi viszonyok uralkodnak/sajnos-?!/
loncsi35
Azért nem hagy nyugodni a gondolat,h kimondjam, az hogy vki jó főnök nem attól függ ,h nő vagy férfi az illető. Legyen meg a szaktudással, rendelkezék megfelelő skillekkel /készségekkel/, jó szervezőkészség, fedhetetlen, tudjon bánni a beosztottakkal, és mindig tartsa be azt a bizonyos 3- lépést távolságot legalább. Az autokratikus vezetőtipust kedvelemm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.