Ha összejönne az utazáshoz szükséges egymillió forint, azonnal indulnának a szabolcsi romák Kanadába. Nyíregyházáról eddig 10-12 család vándorolt ki, és nem is tervezik a hazatérést.

Forrás: eszaon.hu
Feltöltő: eszaon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Es azt hallottatok, hogy 25 millio eurot szavaztak meg Brusszelben a ciganyok oktatasara? Mar megint egy rakas ablakon kidobott penz. Par kolomparfele azert majd megtomi a zsebet belole.
Kakastoll
@szaboria: Letelepedtek mert kényszerítették. Amúgy Nem is volt velük baj, amíg nem akartak más embert csinálni belőlük. A szaporulat sem volt ekkora mert segély meg támogatás nem volt, annyit csináltak amivel tovább tudtak állni. Loptak akkor is de nem ekkora tételben s mivel kevesebben voltak a duhaj kedvüket is inkább egymás között szabadították fel.
A bajok akkor kezdődtek, amikor kényszeríteni kezdték a más életre.
szaboria
@Kakastoll: Pontosan irtad mert volt közötők josolós cigányok akik egy kis elemozsiáért jósoltak, kevesebbet loptak, mert a parasztok a villával elkergeték öket és akkor azzonal tovább is áltak.
mandiner
A napokban olvastam valahol a köv. viccet: egy roma családot faggatnak hogy a Kádár rendszerben volt jobb az életük vagy most?
-Persze hogy a Kádár-rendszerben-jön a válasz. Tudja akkor még minden rendben volt..a magyarok dolgoztak, a politikusok politizáltak, mi meg hát..mi meg az az igazság hogy loptunk..
De mára, mára felfordult minden..az emberek politizálnak, a politikusok lopnak...és ezek a szemét parasztok nem azt várják, hogy mi meg dolgozzunk?
)) Van némi igazság benne..(
zsuzsu
...na ez jó..én is kérek 1 millát és majd meglátom ,megyek-e ...te jó ég...
csikknorisz
Hany cigany elhet Magyarorszagon? Olyan 1 millio korul lehet. Mindnek venni egy repjegyet, hadd menjenek Kanadaba, tizedreszebe se kerulne az allamnak, mint amennyibe az itt tartasuk kerul. De nem returnjegyet:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.