Körvonalazódik a Fidesz gazdaságpolitikája. Egymás után szólalnak meg a politikusok, és árulják el a titkos terveket. Orbán Viktor pártelnök és Matolcsy György, a fideszes adóreform fő kiagyalója szerint a drasztikus lépésektől beindul a gazdaság motorja, s négy-hat hónapon belül javulás várható. Családi adózást, kisebb közterheket és a vagyonadó eltörlését tervezik.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@bigyibogyo: ( többször elolvastam meghallgattam, mert nem akartam hinni a fülemnek) azt én értem, hogy így akarta felrázni az övéit, plusz értésükre adta, hogy együtt csinálták azt a sz...rt amit csináltak, és nincs mese, össze kell tartaniuk, a baj csak az, hogy sajnos amiket elmondott, az 1/1 megegyezett a " való világgal", és miután napvilágra került, az ő politikájukat ellenző " jobb " oldal, de még az ő táborában lévő nem beavatott, de a politikai győzelem oltárán a becsületét nem feláldozó kisemberek közül is nagyon soknál kiverte a biztosítékot. Nem szereti az ember, ha palira veszik, még ha úgymond jó ügy érdekében, akkor se. De itt aztán nagyon sok rossz dolog történt! Egy kezemen meg tudom számolni a jót. Az utóbbi 3 év meg gyötrelmes!
pacsirta
Nem tudom ki hogy van ezekkel a szocialistákkal, de nekem ez a 3-4 év, ami elmúlt, teljesen padlóra vágott.
Még van munkahelyem, de a gyomrom állandóan azon remeg, hogy mikor küldenek el.
Akkor aztán megnézhetem a családom, hogy megy tönkre!
Na erre valaki varrjon már gombot!!!!!
Csubaka
@bigyibogyo: Az öszödi tanácskozás teljes hanganyagát többször is meghallgattam. Volt ott sok minden más is, nem csak a gyurcsányi beszéd. Nekem például feltűnt, hogy az egész űlés hangulata sokkal inkább emlékeztetett egy baráti találkozóra mintsem egy, a választásokat megnyert kormánypárt és egy miniszterelnök beszámolójára. Nyilván ennek tudható be az a trágárság is amelyet beszéde során Gyurcsány Ferenc megengedett magának. Sokkal inkább volt dicsekvés és önfényezés, mintsem őszinte beszéd!!! Volt annak a beszédnek egy nagyon jellemző és fontos mondata amelyet legnagyobb sajnálatomra a média sem fejtett ki kellőképpen pedig az a mondat határozta meg az ország elkövetkező jövőjét, egészen pontosan a mai állapotát.
" ....a világgazdaság pénzbősége és trükkök százai (MELYEKRŐL NEKTEK NEM IS KELL TUDNOTOK) kellettek ahhoz, hogy idáig túléljük."
Nem véletlenül emeltem ki nagy betűvel a részletet. Az MSZP Gyurcsány-klánja pontosan tudta, hogy kit és mibe szabad bevonni, és azt is, hogy a többiekkel miként tudják elhitetni, hogy mindent az ő érdekükben tesznek.

2009-októberében pedig már ez a felhívás hangzik el az MSZP választmányi űlésén, "Demokraták rázzátok meg magatokat!". Nem szocialisták, demokraták.
Aztán a hír miszerint az SZDSZ-ből kiutált Kókát,a nyalóka Hornt.és még néhány prominenst liberálist az MSZP országos választási listáján indítanák, szocialista képviselőjelöltek kiszorításával.
Van fogalmatok arról, hogy mi folyik itt? A magyar és a nemzetközi nagytőke érdekeinek átmentése! Ha ez nem sikerül és Orbánék nem dőlnek meg, akkor jön majd a gazdaság ellehetetlenítése, a forint spekulatív tönkretétele, de legfőképpen a Gyurcsány-Veres páros által aláírt IMF hitellel való zsarolás. Nekem tökéletesen mindegy mert így vagy úgy valaki behajtja rajtam. Ha hagyjuk. A Ciprusiak pl. beintettek az IMF-nek. Először a saját gazdaságuk, s majd abból az adósság visszafizetése.
furfang
@Csubaka: De a mondat első fele legalább ennyire igazolja az alkalmatlanságukat, és a tisztességtelenségüket:" A VILÁGGAZDASÁG PÉNZBŐSÉGE ÉS TRÜKKÖK SZÁZAI KELLETTEK AHHOZ, HOGY IDÁIG TÚLÉLJÜK" és tényleg odáig élték túl ameddig tartott a nyugati pénzbőség, mert aztán kezdődött a forint mélyrepülése, a privatizáció felgyorsítása, az egészségügy minden áron való " modernizálása" és aztán az IMF. Saját elképzelés a gazdaság fellendítésére nem volt, és ma sincs. Ez az úgynevezett cifra nyomorúság.
bigyibogyo
a hangsuly az edzo tipusokon lett volna.
en is meghallgattam, kb akkoriban mikor tanultam friss volt az elemeny. mostmar nem tudnam elmondani. de teljesen raillik az egyik viselkedes mintara amit gyurcsany muvelt.
jah, es eleg naiv aki azt gondolja,h van olyan politikus aki nem hazudik napi 24 oraban
Kakastoll
@bigyibogyo: A tanulság meg az, hogy egy politikus sose vallja be tetteit, mert a vallomással többet árt mint a tetteivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.