A gazdag görög ortodox egyház kampányba kezdett az ellen a pénzügyi reform ellen, amellyel a szocialista kormány adót szándékozik kivetni jövedelmeire az állami költségvetés súlyos problémái közepette.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Egyetlen egyháznak sem érdeke az éhinség felszámolása.
Jó business a segélyezés a misszó.Egy eszme mögé bújtatott totális kizsákmányolás.
Eddíg adómentesen tehették,pedig a temetések előtt bizony be kell fizetni az egyház adót.
Aztán 25-50 év múlva kihantolnak és közös sírba raknak,hogy eladhassák újra a sírhelyet.Akkor ez nem egy tudatos piacgazdaság?
Úgy vannak bevételeik,hogy nem adóznak?
Az egyház egy offshore cég?
Wik
Miért is ne adóznának ?

Ők is pénzt kérnek mindenért, semmit nem tesznek ingyen.
Nem ápolnak betegeket ingyen a kórházakban,nem mennek tanítai a hátrányos helyzetű térségekbe, ellenben jópénzért tanítanak az egyházi iskolákban.
Az egyházi intézmények,templomok karbantartását,felújítását is áttestálnák az adófizetőkre, akiket egyébként megsarcolnak hiszen az adóforintjaikból kapnak pénzt a fenntartásukra
kamazuka
Ha valaki egyszer ellátogat egy Buddhista temetőbe,akkor saját szemével láthatná,hogy ott a boncok mint a szerzetes rend tagjai ápolják a sírokat karban tertják az elhunytak síremlékeit akár évszázadokon keresztül.
ezzel szemben a keresztény temetőket temetkezésivállalatok tartják karban.Se becsület se kegyelet,se biztonság.Ahogy annak idején a nagymamám temetésén 7 perc alatt elmormogott az atya valami zagyvaságot és már ment is tovább a következő temetéshez,az nekem úgy esett,mint hypermarket pénztáránál a sorbanálló vásárlók.
Kérdem én.
Hol itt a végtisztesség,az öröknyugalom biztonsága a feltámadásig?
Vagy ez csak amolyan üres szövegelés?
Kakastoll
A jövedelem az mindenhol jövedelem és mindenki adózzon utána. A műemlék épületekre nem hiszem, hogy az egyház kellene fizessen, viszont sok olyan gazdasági egység van az egyház kezén ami profitot hoz, na arra tessék fizetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.