Nevezett szervezet ugyanis, amely a demokrácia intézményeiben végképp csalódott, ezért a végső menedéket a szélsőséges radikalizmusban meglelő, mind szélesebb rétegeknek kínál gyűjtőhelyet, párttá alakulása, azaz 2003 óta eddig még egyszer sem tette közzé gazdálkodásának mérlegét, méghozzá mondvacsinált, vagy annak sem minősíthető indokokkal.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
Na akkor kik is a fasiszták, a mostaniak vagy a Jobbik?
Ki kire kényszeríti rá akaratát?
Mostani urak eladták az országot, Viktor kezdte, Ferenc folytatta. De ez nem bűn mert ők a sérthetetlenek.
bigyibogyo
@szala: meg ha igy is van ez tobbnyire nem a ciganyok hibaja. legalabbis kezdetben nem az volt. hiaba akarna dolgozni senki sem alkalmazza. innentol sok lehetoseg nincs. most viszont mar felnott egy generacio aki azt latta,h segelybol meglehet elni. esetleg bunozesbol megjobban. ok mar nem is akarnak dolgozni.
kinek a hibaja ez? a vallalkozoe aki nem akarja alkalmazni? a politikusoke mert nem osztonzik (omg pozitiv diszkriminacio) a munkaltatot a kisebbseg alkalmazasaban? neked egyik megoldas sem tetszene szertine. dolgoznal egyutt cigannyal?
gard. mit tesz a garda? hogy ved meg? en meg csakazt lattam,h hozongenek, lazitanak, gyuloletet keltenek. de megha tenyleg onbiraskodva tennenek is valamit, az csak tuneti kezeles.

es leirom ide is. regi baratom panaszkodott,h oket arra kepeztek ki mint kulonleges alakulat,h a kiemelten vezselyes bunozok ellen kuzdjenek. ezzel szemben az idejuk joreszet a garda es a ciganyok teszik ki. azaz a garda nemhogy segit, art, igy is (azon tul,h segit fenntartani a feszultseget, amivel szinten art.)
panaszkodott, h ha ciganyt igazoltatnak pont olyan mintha gardistat igazoltatnanak. mind a 2 feljelenti oket a utana. annyi a kulonbseg,h a gardanak vannak a rendorseg perlesere specializalt jogaszai. meg nehezebb helyzetbe hozzak a rendoroket. azt mondja viselkedesben sincs semmi kulonbseg a gardistak es a ciganyok kozt.
kell a garda tenyleg?

mondj olyat amit tenyleg tettek es a garda letjogosultsagat erositi. de ne a 2 evvel ezelotti gat erositest. mert az 1* volt. es raadasul nem is kell hozza egy rasszista szovetseg, maganemberkent is lehet.
gcsabi
@bigyibogyo: Az tény, hogy egy cigány embernek tobbet és nehezebb helyzetből kell tennie azért, hogy egyről a kettőre jusson. De végre nem állandóan másokban kellene a hibát keresni. Neked is nekem is és a mai világban mindenkinek mindenért meg kell küzdeni, egyikünk gondját sem oldja meg más. Szeretném végre látni, hogy a cigányság vezetői is igazán a népükért küzdenek! Végre el kéne jutniok oda, hogy nagyonnagy energiát fektessenek a saját "véreik" nevelésébe és pozitív motiválására. El kellene árasztani a cigánytelepeket és beleverni az emberek fejébe, hogy iskolába járassák /és viselkedésre és tanulásra ösztönözzék/ a gyerekeiket. Legalább annyit tegyenek meg, hogy a saját portáikat rendbetartják és megtermelik amit lehet / mint a "paraszt"-ha azt szeretnék hogy ugyanúgy kezeljék őket/ Verjék a fejükbe, hogy nem rajság erőszakosnak lenni,sitten ülni, nem indok a lopásra a "nincs". A paraszt se megy lopni azért mert úgy kényelmesebb mint ásózni, kapálni! Nem ismerik és nem fogadják el azokat a túlélési tehnikákat amit a magyar alkalmaz, akkor tanítsák és fogadtassák el velük a saját értelmiségei és már elöbbrejutott társaik!
Ismerek nem egy és nem két cigány embert aki tanulással, munkával tenniakarással előbbre jutott és ugyanúgy él mint a többi magyar ember, de érdekes módon nem együktől hallottam, hogy a sajátjaiktól nem hogy támogatást nem kaptak, de inkább bántották és visszahúzták őket.
Az egyik barátom elmesélte, hogy amikor a házukat építatték nem a tizenvalahány testvér és sógr segített az apjának építkezni hanem a magyar munkatársai!
Ahol lakom-és ez nem borsod vagy a keleti országrész-ott 10 éve az volt a "hír" , ha betörtek valahová a környéken. Most évek óta nem múlik el hét, hogy ne törnének be valamelyik házba, /a kerti bútorokat minden éjjel bek kellett hordani, ha másnep is használni akartad/, ne törnének föl autót valamelyik ház elött /a mult héten csak a két szomszédom kocsiját törték lel/, és nem fogod elhinni: egyszer sem a gárda volt!
A rendőrök meg a gárdistákat izélgetik /igazoltatják/, ide meg járnak helyszinelni, de soha egyetlen tettes sem lett meg!!!
kamazuka
Bármilyen hihetetlenűl is hangzik,de a választásokon a jobbik 45% -felett fog teljesíteni!
Csubaka
@kamazuka: És ez miért nem látszik az időközi válaszátási eredményeken?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.