Az egyik gyomaendrődi panzióban kezdte meg több Békés megyei állomást is érintő lakossági fórumsorozatát a Jobbik. Az eseményen bemutatták a Békés megyei 5. sz. választókörzetének a párt által delegált jelöltjét, szó esett a Jobbik programjáról, és az elszámoltatás kérdését sem hagyta szó nélkül Sneider Tamás. A párt országos alelnöke elmondta, hogy nem hosszabbítaná meg a két legnagyobb kereskedelmi televízió rövidesen lejáró szerződését.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: gyulabors
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@csikknorisz: "Ha en donthetnek, visszaallitanam a hetfoi adasszunetet, meg az is jobb volt, mint Gyozike lanyanak a szaraban tapicskolasa, vagy Bunko Daniel faszanak fogdostatasa fizetett statisztakkal hetfo estenkent."
jobbik ugyanezt akarja, megmondani,h ki mit nezhet. a jobbikos ertekrend (fujj) szerint
xxi. szazadot sajnalnam eltunne.
hitman
Én szimpatizálok a jobbikkal, de ezt nagy marhaságnak tartom. Ezt át kell gondolniuk! Bár sok szenny van ezeken a csatornákon, de nem ez lenne a megoldás.
furfang
Szerintem hagyni kekk pályázni őket is, és másokat is. Reméljük jobb tartalmú műsorokkal más nyeri el a pályázatot. Az automatikus hosszabbítást be kell fejezni. Egyszer ehhez hozzásegítették őket a ballibesek.
bombi02
Likvidálni nem kell, csak a szeméttől (műsorra értem) megtisztítani.
bigyibogyo
@furfang: az sem jo ha nem tol bele penzt a tv-t iranyito ceg es az sem ha ha automatikusan megkapja a hosszabbitast. ha rovidtavra kapja a ceg a lehetoseget lehet nem is el vele inkabb, hiszen nem terul meg a befektetes. ki tudja mi lenne a legjobb megoldas?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.