Mesterházy Attila kormányfőjelöltté választása nem meglepetés, az MSZP-ben a régi reflex dolgozott: beemeltek egy fiatal arcot, de a háttérben minden változatlan maradt - mondta a 180 percben Tölgyessy Péter. A szocialista kampányban is a régi hívó szavak köszönnek vissza, a változás csak annyi, hogy a szabad demokraták helyét átengedték az MDF-nek - vélte az alkotmányjogász, aki szerint a biztos győzelem előtt álló Fidesz legfontosabb feladata tétet adni a választásoknak.

Forrás: mr1-kossuth.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bandita
És akkor mi van? A lapokat nem itt osztják már meg van a forgató könyv hogy mi legyen( az legyen hogy nekem nektek NE csak nekik legyen jó) . Ez az ország a világ nyolcadik. csodája.((( nagyon gáz)))
Megfontolt
@algall: Ostoba pojáca vagy.
"Egy hülye, aki azt hiszi, hogy okos!"
Ja persze, a hülye Te vagy nem a Tölgyessy.
A Tölgyessy nem hiszi magáról, hogy okos (az "okos" emberek ilyennel nem foglalkoznak), viszont Te okosnak hiszed magad, közben ostoba vagy.....

Én meg egy hülye, hogy vettem a fáradságot és ezt leírtam:)
csikknorisz
Nekem igazabol gozom sincs, ki ez a Tolgyessy, csak a radiobol ismerem. De nagyon korrekt modon fejt ki mindent, akik nem hallgatjak a musort, csak ilyen kiragadott reszletekkel foglalkoznak, javaslom, ne csak par sor erejeig ismerjek meg az adott beszelgetest, hallgassak meg.
Bandita
Meggyfavesszo Én meg egy hülye, hogy vettem a fáradságot és ezt leírtam:)Úgy ahogy mondod ! Neked még sok babot kel meg zabálni hogy valami derengjen a fejedben!
Bandita
csikknorisz :Igen ő márt szerepelt a zavarosban anno ! Rendszer váltáskor mondott egy két jó ötletet de le túrták a palettáról mert útban volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.