Mesterházy Attila kormányfőjelöltté választása nem meglepetés, az MSZP-ben csak a régi reflex dolgozott, beemeltek egy új arcot, miközben a háttérben minden változatlan marad - mondta a 180 percben Tölgyessy Péter.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Ugye mindannyian tudjuk, hogy Mesterházy Attila soha nem lesz miniszterelnök, csak Ő előtte is egy kissé elhúzták a mézesmadzagot.Élvezze egy kicsit az eufórikus állapotot,hogy minő megtiszteltetés érte! Azonban ideje lenne végre, értelmes, a kormányzáshoz is értő embert választani,hiszen ebből a béka segge alatti helyzetből tapasztalatlan ember soha ki nem húzza ezt az országot,ha csak nem az a szándék,hogy továbbra is ott maradjon, vagy még mélyebbre süllyedjen!Való igaz egyébként: van még ennél lejjebb is, de vajonmi vezérel embereket arra,hogy ez így is legyen,így is maradjon?!
gcsabi
Ez még mindig a legkevésbé rossz választás. Kerestek egy , nem túl exponált , aránylag szimpatikus embert, akinek , ha elég esze van minimálisan fog részt venni a pártcsatározásokban. Az mszp-nek sok választása nincs mint az intenzív negatív kampány és a félelmek gerjesztése, mivel a realitások mezején nem sok mindennel állhatnak elő. A hisztéria- és félelemgenerálásra ott a jól bejáratott stáb, debreczenistől,kendéstől,lendvaistól,atv-stől. Mesterházy maradhat a "békebarátja Bagarja" filingnél. Ez már egyszer Medgyessyvel bejött. Ő sem tünt egy tűzröl pattant miniszterelnök típusnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.