Az MSZP szétesett, a Fideszben vetélkedik a józan és a populista hangvétel, a Jobbiknak pedig nincs használható gazdasági programja - mondja Csaba László. A Közép-európai Egyetem tanára szerint Magyarország már kétszer is bevezethette volna az eurót, ha a politikusok hallgatnak a közgazdászokra.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
A címnek semmi köze a beszélgetés tartalmához. Azt mondja a közgazdász, hogy megpróbálja megőrizni függetlenségét. Szerintem ez nem nagyon sikerült neki.
1951
Kedves Csaba László! csak hogy a politikusoknak nem volt és ne mis érdekük hallgatni a közgazdászokra! Igy lehet csak igazán "lenyúlni" a nemzeti vagyont és magántulajdonba átmenteni,miközben állandóan külső körülményekre hívatkoznak és hívatkoztak. Ugye nem tévedek, ha úgy emlékszem, hogy Ön is volt pénzügyminiszter a szoc.reál.kormányban? Akkor miért nem tetszett ilyen okos gondolatokat eregetni, és oly bájosan tetszett mosolyogni egy TV műsorban, melyben megemlítette,hogy többek között Önhöz is fűződik a forint csúszóleértékelése,mellyel igen aktívan Ön is hozzájárult ahhoz,hogy ebben az országban ne lehessen előbbre jutni! Ön és Önök mindent elkövettek ahhoz, hogy az euró bevezetésének még csak a céldátumát se lehessen meghatározni belátható időn belül.Nos, Ön és ÖNÖK MIATT TART OTT AZ ORSZÁGUNK AHÓL TART, csak az a "szépséghibája" az egésznek, hogy Ön és Önök ezt a "játákot"havi többmilliós fizetésért űzték, miközben az országunk polgárainak jelentős részét fizetésképtelenné tették, megkezdődtek az árverezések, kilakoltatások,stb.Nos, ez az Önök eredménye, ennyi és nem több!!
petmail13
Mondjuk most érdekes módon Csaba László is rossznak tartja a költségvetést igaz ő nem írta alá azt a levelet.
rolandszabo
@1951: Pénzügyminiszter László Csaba volt, nem Csaba László... sajnos.
gyulabors
@rolandszabo: Igaz és debreceni gimnazista diák volt. Emlékeim szerint TÁG-os.
Csaba László pedig a Fidesz Gazdasági Műhelyének egyik oszlopos tagja, székhelye a Parlamenttel szemben lévő Irodaház legfelső szintjén terül el.
gcsabi
@1951: Mielőtt nekiesel valakinek: legjobb barátod a google!
Szerintem Csaba Lászlóra érdemes odafigyelni.

@vukkocska:
Mire alapozod, hogy elfogult lenne a véleménye? Aki nem ájul el a "szakértő kormány" teljesítményétől, annak nem lehet hinni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.