Az iskolarendőri hálózatnak is köszönhető, hogy sikerült leleplezni egy gyermekekből álló rablócsoportot, amely heteken át félelemben tartott egy férfit a Borsod megyei Hernádnémetiben - közölte a rendőrség szerdán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mandiner
Batuka most egyetértünk))) Pedig bakancsot vettem fel)))
batukán
@mandiner: Én meg még vasalást is tetettem rá, úgy ütősebb!:-)
reallatas
@batukán: /tegnap, 17.53/ No ezt ha nem látja az autentikus magasságos vezérkar, akkor csak egy dolog a lényeg, hogy tudatosság van benne. Ez akkor válik veszélyessé a kényelmes felülről jövő bírálataik fényében számukra, amikor döbbenten jönnek rá, hogy előbb utóbb őket is ledöngeti a probléma. Ez már itt van, csak még erőlködünk kimondani. Mert ugye a tények makacs dolgok, s igazság is általában egy van, a többi "Í" betű nélkül való.
batukán
@reallatas: Mi itt lent nem erőlködünk kimondani:igenis a szocik a cigánypolitikájuk miatt buktak ekkorát, meg a lenyúlások miatt. Az SZDSZ szintén. Igaz ezekben még rájátszott a Fidesz felmorzsoló programja.
Ők is tudják odafenn, csak szégyen a kudarcról igazságot szólni. Jól van ez így, legalább megtanulják már végre, hogy nem lehet bűntetlenül csinálni a végtelenségig mindent.
Orbán is nehéz helyzetben lesz, mert az UNIO-s pénzek feltételekhez lesznek kötve, kénytelen lesz teljesíteni, vagy különben nem lesz pénz és nem lesz mit lenyúlni. Akkor pedig ők is kiváltják a többség haragját és lehet tovább állni.
Mindent megtesz a bebetonozásért, de hiába, nincs olyan bunker, ahonnan a nép ha kiakar valakit robbantani, hogy az ne sikerülne!
gcsabi
Már hiányolok "valakit" aki rávilágítana a gárda ifjusági tagozatának provokatív felelősségére és a tv-székházat ostromló és utcai rendzavarók káros hatásaira és összefüggéseire..... :))
reallatas
@batukán: /ma, 11.20/ Üdv. No van azért még igen sok más aspektusa is a kialakult helyzetnek, de alapvetően az általad taglaltakkal egyetértek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.