Az MDF elnöke még a "megfigyelési" ügy kirobbantása előtt értesült arról, hogy az UD Zrt. semmiféle adatot nem gyűjtött róla - derül ki a Központi Nyomozó Főügyészség határozatából. Ennek ellenére a hatóságnak meg kellett szüntetnie a Dávid Ibolyát és Herényi Károlyt érintő büntetőeljárást, mert az Országgyűlés októberben nem függesztette fel a képviselők mentelmi jogát.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kakastoll
"Dávid Ibolyát és Herényi Károlyt érintő büntetőeljárást, mert az Országgyűlés októberben nem függesztette fel a képviselők mentelmi jogát."

Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.
vukkocska
Nagyon sajnálom, hogy a leghiggattabbnak tűnő párt és elnöke ilyen hazugságokba bonyolódik. A zsarolás sem szép dolog.
picike
Nem tud lebukni ,mert neki még mindig neve van ami tisztelettre méltó.
petmail13
Ami engem bosszant, hogy a parlament miért nem döntött a mentelmi jogáról, hogy kiadja és akkor tisztára tudta volna magát mosni
Talán mégis van valami suss kuss:D
1951
Dr.Dávid Ibolya már akkor lebukott "asszisztensével" Herényi Károllyal együtt, amikor az elnökválasztáskor nem merte "magát megméretni" ellenfelével, mert attól tartott- és jogosan -hogy akkorát bukik, melyből felállni már tisztességgel nem lehet.Ezek után nincs is mit ehhez hozzáfűzni, sajnos így "elkurvult a politika" és sajnos azok is , akik ezt művelik!Ehhez kitűnően értett a Dávid-Herényi kettős, hogy az ellenfelet megalázzák és mindenféle mocskos,koholt váddal lejárassák! Sajnos ezért tart itt az országunk, ahol tart,mert többek között ilyen politikusok is igazgatják a politikai és gazdasági helyzetet.Én az Ő helyükben, a történtek kiderülése után, az ügyészség vizsgálati eredményének közlése után szemlesütve ballagtam volna el a politika porondjáról.Persze az is igaz,hogy jó néhány éve, politikusainktól erkölcsi tartás nem várható el!Isten óvja Magyarországot az elkövetkezendőkben az ilyen dávidi-herényi mentalitású politikusoktól.Szenvedett már eleget ennek az országnak a lakossága,igazán ráférne egy kis nyugalmasabb és megbízhatóbb gazdasági, pénzügyi időszak,melyet eddig jól elkúrtak, hogy egy "klasszikust" is idézzek!!
furfang
@picike: hát szomorú vagyok, hogy ezek után tiszteletre méltónak tartod. Mi a tiszteletre méltó benne?
picike
@furfang:az ő neve nem forgott a lapon furfang talán ezért is tartom tiszteletben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.