Kimerészkedett a Zemberek közé az MSZP. 9%-os támogatással a hátuk mögött, meg azzal, hogy minden jóérzésű ember köp(ne) rájuk, nem maradt más választásuk, minthogy kampánystartnak Budapestet válasszák, azon belül is Újbudát, ahol Molnár Gyula polgármesterük még nincs előzetesben.

Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nagyozi
Annyi voksot összevekarnak,hogy az "eleje" bekerül a parlamentbe.Más meg úgy sem érdekli őket.Hánynivaló társaság!
gcsabi
@vukkocska: Azért nem ártana néha azt is tudni mit minősítesz, vagy az nem lényeges?
Amúgy a vastagbőr jelző talán azokra illik akik szemrebbenés nélkül folytatnak egy helyben megcáfolt hazugságot. ld.: az általad nem olvasott post video mellékletét!
petmail13
@szaboria: Hát mi még jól állunk hogy kivonulgatunk más Demokratikus országban felugrálnak üvöltöznek egymással és még esetleg meg is ütik egymást. pl angol parlament
Hát igen ezt hívják demokráciának tudom mi még nem vagyunk hozzászokva, hogy az ellenzék akadályozza a munkát meg beszól meg kimegy stb., de mi akartuk ezt a rendszert most vigyük is nehézséget. Akinek nem tetszik el lehet menni Észak Koreába ott rend van és kuss
petmail13
@szaboria: Lehet visszasírják a régi rendszert, mert akkor az embereknek tényleg jobb volt csomó munkahely stb, de azt elfelejtik, hogy most azért vagyunk főként ilyen helyzetbe mert az a rendszer teljesen eladósított minket. Ha nem lett volna nálunk régi rendszer, akkor most Ausztria szintjén lennénk.
szaboria
@petmail13: Csak,hogy abba milyen rendszer lett nálunk abba nagyon belejárszott a régi politika.
csikknorisz
@vukkocska: Ha nem tetszik, ne olvasd:) Van kismillio masik blog. Reszemrol a Vastagbor az egyetlen, amit rendszeresen olvasok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.