A H1N1 szövődményeként agyvelőgyulladást kapott egy négyéves kisfiú - hangzott el a TV2 Tények című hírműsorában vasárnap este.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hitman
De az is lehet, hogy ettől kapta....csak ez nem derülhet ki. MÉG!

"Bizalmas levélben az oltás veszélyére figyelmeztettek

Kezdődött az egész azzal, hogy a nagy-britanniai közegészségügyi hatóság (Health Protection Agency) bizalmas levélben figyelmeztetett 600 szakembert, a szigetország vezető neurológusait: az újinfluenza ellen tervezett, tömeges oltások után készüljenek fel egy komoly idegrendszeri betegség nagyobb számú jelentkezésére. A Guillain-Barre szindrómáról (GBS) van szó, amelynek kialakulását elősegítheti a vakcina alkalmazása. A betegség az idegeket támadja meg, bénulást okoz, még a légzőrendszert is megbéníthatja, vagyis végzetes lehet.

A kiszivárgott bizalmas levelet augusztus 15-ei számában közzétette a Daily Mail című lap. Megtoldotta persze azzal a cseppet sem szónoki kérdéssel: a hatóság miért nem tartotta szükségesnek, hogy figyelmeztesse minderre a lakosságot, még mielőtt megkezdenék több millió ember, köztük gyerekek oltását? "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.