"Az őt megtámadó rendőröket megszégyenítve szemet gyönyörködtető futólépésekkel hagyta maga mögött a pribékeket. "

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@luigilongo60: sztem egyik sem. Selejt, több leselejtezett maradékból összerakva.
szaboria
@GameDroid: TE kis okos én nem a panelekről irat hanam amikor kétkézel hordták az emberek a törmeléket. Töledd idősebb embernek irod, hogy kisfiam.
Erre mondom én már nincsenek jólnevelt fiatalok a tegezés is ide vezetett.
luciferi
@szaboria: a tegezésnek ehhez semmi köze. Magázva is el lehet küldeni bárkit, bárhová.:) Ezt otthonról hozta, nem tehet róla. Ennyit tud.
luciferi
kicsit mintha elkanyrodtunk volna a cikktől....
bigyibogyo
@GameDroid: ti vagytok a kisebbseg. a kellemetlen kisebbseg. ugyhogy orultem, bb

@furfang: a peldakepe perzsiai. nekem jo ha oda megy, fogjak szeretni a hozallasat :P vegulis mindegy hova, Mo maradjon egy bekes , szeretheto orszag. ahhoz pedig az kell,h a szelsojobb eltunjon. par %-at teszik ki a lakossagnak es ugy viselkednek mintha minden az ovek lenne, nekik mindent szabadna. torvenyen felulinek tekintik magukat es mindenkinek megakarjak modnani,h mit tehet es mit nem. de meg azt is minek oruljon.

@GameDroid: az nem tunt meg fel,h a jobbik programja 1:1-ben az altalad annyira gyulolt/lenezett kommunista rendszer programja? ironikus, nem? sajat magaddal allsz hadban. innen nezve kicsit szomoru,h ennyire primitiv vagy, es nagyon megmosolyogtato is. ezert kicsit szegyelem is maga, csokkent kepessegut nem szoktam kinevetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.