"Az őt megtámadó rendőröket megszégyenítve szemet gyönyörködtető futólépésekkel hagyta maga mögött a pribékeket. "

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grti7336
Valaki nagyon "belehabarodott " ezekbe a "szemet gyönyörködtető" futólépésekbe. Úgy látszik a sportembereké a jövő.
marlin
Csaknem egy újabb arc a Kossuth téri "hugyosok" közül??
kiscserkész

Egy igazi hazafi, aki nem a paraván mögül szemléli a dolgokat, mint a patkányok, hanem a tűzvonalból. És magasról hugyozik és sz.@rik azokra, akik erre érdemesek.
luciferi
Futás közben hogy tud sz@rni? Pláne még hugyozni is.:))
marlin
@benhur: A környéken lakók meg nem tudnak ablakot nyitni a bűzlő népfelkelőktől!!
orogordog

Tavasszal meglehet mutatni, pozitív kampány sokkal jobb.
vukkocska
@benhur: nem lehet kulturáltabban?

@kevijeni: ne vedd fel az ilyen kesztyűt.
bigyibogyo
@benhur: melyik orszag igazi hazafija? aze ahol te is laksz? a senkihaziake? viszsatakarodhatnatok mind oda,h vegre Mo a magyaroke legyen
GameDroid
@bigyibogyo: Jókor mondod neki, éppenséggel mostanság neked kéne csomagolnod kisfiam, mert a ti időtök most úgy 10-12 évre végzetesen lejárt. :) Szerencsére. Az már csak hab lenne a tortán, ha lenne rátok ezen túl minden évben vadászidény.
szaboria
@GameDroid: Kedves ismeretlen te neküld el azokat az emberek sehova mert te is azoknak az embereknek köszönheted, hogy vagy. Akik ezt az országot a háború útán rendbe tetteék.
vukkocska
Új emberek a levelezők között. Csak a stílusban nem különböznek némely korábbitól.
furfang
Minden esetre megy a manipulálás a médiában, nem csodálom, ha jól odavág a Krisztina, van hozzá beszélőkéje, de ne is hagyja magát senki, mert úgy járhat, mint annak idején Kövér a Gyurcsány által manipulált köteles beszéddel. Ki kell hagyni pár szót, egy kis drámát fabrikálni köré, és máris sorsrontót és kétes alakot lehet csinálni bárkiből.

@bigyibogyo: te melyik országra gondolsz, hova menjen benhur?
GameDroid
@szaboria: Rendbe tették? :DDDD Mivel, az orbitális nyugati hitelekkel, amikkel megzabálták a következő generációk jövőjét, vagy a házgyári panelgettókkal, a hiánygazdasággal, egy nép teljes erkölcsi elzüllesztésével? Ezt nevezed te országépítésnek? :DDDDD A mocsok, embergyilkos, önmagát fenntartani képtelen kommunista rendszert akarod te országépítőnek beállítani? Na, ehhez keress inkább egy hozzád hasonló értelmi és erkölcsi szinten leledző partnert, én ehhez neked sok vagyok. ;)
luciferi
@luigilongo60: sztem egyik sem. Selejt, több leselejtezett maradékból összerakva.
szaboria
@GameDroid: TE kis okos én nem a panelekről irat hanam amikor kétkézel hordták az emberek a törmeléket. Töledd idősebb embernek irod, hogy kisfiam.
Erre mondom én már nincsenek jólnevelt fiatalok a tegezés is ide vezetett.
luciferi
@szaboria: a tegezésnek ehhez semmi köze. Magázva is el lehet küldeni bárkit, bárhová.:) Ezt otthonról hozta, nem tehet róla. Ennyit tud.
luciferi
kicsit mintha elkanyrodtunk volna a cikktől....
bigyibogyo
@GameDroid: ti vagytok a kisebbseg. a kellemetlen kisebbseg. ugyhogy orultem, bb

@furfang: a peldakepe perzsiai. nekem jo ha oda megy, fogjak szeretni a hozallasat :P vegulis mindegy hova, Mo maradjon egy bekes , szeretheto orszag. ahhoz pedig az kell,h a szelsojobb eltunjon. par %-at teszik ki a lakossagnak es ugy viselkednek mintha minden az ovek lenne, nekik mindent szabadna. torvenyen felulinek tekintik magukat es mindenkinek megakarjak modnani,h mit tehet es mit nem. de meg azt is minek oruljon.

@GameDroid: az nem tunt meg fel,h a jobbik programja 1:1-ben az altalad annyira gyulolt/lenezett kommunista rendszer programja? ironikus, nem? sajat magaddal allsz hadban. innen nezve kicsit szomoru,h ennyire primitiv vagy, es nagyon megmosolyogtato is. ezert kicsit szegyelem is maga, csokkent kepessegut nem szoktam kinevetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.