Két gyalogost ütött el egy rendőrautó kedden este, Budapesten, a Rákóczi úton, miután egy figyelmetlenül sávot váltó autós fellökte a járőrkocsit a járdára. A balesetben a két gyalogos sérült meg, őket mentő vitte kórházba.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
51kacsa
@bigyibogyo: A médiában egyre inkább ilyen provokatív a főcím, ettől jobb a "fogyasztás"!

@ophisz: A csekély sakktudásom alapján és inkább azt mondanám: paraszt ütötte a futót.

@GameDroid: Teljes mértékben igazad van, de a köznépi "szleng" igenis használja a paraszt megnevezést a sakkban, s mindenki tudja, hogy a gyalogról van szó!
bigyibogyo
@51kacsa: az,h nem olvasok indexet az ilyen huzasoknak (es az ottani kommenteloknek) koszonheto. nagyon sajnalom,h erre tart a media. szinte megszunik a minosegi tartalom szolgaltatas.
ez a cikk is kint van minden hir portalon ugyanezzel a tartalommal. 1 betut nem irnak at rajta, nemhogy utana neznenek mi is tortent :/
szaboria
Miért nem értelemszerű cimeket adnak az ujságirók . Mennyivel más képp hangzana. Személy gk.szabálytalan közlekedési maitt a rendőrautó gyalogosokat úttöt el.
GameDroid
@szaboria: És képzeld el, ahogy ezt a te helyesírásoddal (??? :D) írják le címlapon. :D

51kacsa: Igazad van.

Amúgy kár ennek a cikknek a címén kiakadni, tucatjával hozhatok rendőrös írásokat, amelyekben teljesen jogosan támadják ezt a nagy mértékben korrupt, erkölcstelen, bűnöző szervezetet.
ophisz
@51kacsa: Igazad van :D

@GameDroid: ez is vélemén! de ha megtartod magadnak az sem lenne nagy gond:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.