Elnök és alelnökök nélkül látja el a feladatait mától az Állami Számvevőszék. Ez a szervezet felel többek közt a pártok gazdálkodásának ellenőrzéséért, de a kampányköltekezéseket is felügyeli. A 2010-es választásokat a számvevőknek vezetők nélkül kell majd nyomon követniük. Bauer Tamás közgazdász szerint a következő ciklusban Orbán Viktorék kiüresíthetik a szervezet működését.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Meg vann a reftély miért nem sikerült eddig alelnököt választani az elnök mandátum is lejárt, igy lehet a zavarosban ujból halászni.
furfang
Ugyan kérem, az mszp nem jut megegyezésre pl. a kiváló Kovács Árpád személyét illetően, mert az emberüket Göndör Istvánt akarják benyomni minden áron.Éppen erről volt szó az imént a Ma Reggelben.
marlin
@furfang: Szerinted a Kovács az exelent, szerintük a Göndör az exelent!! (Szerintem meg pártkatona mindkettő, csak a Kovácsnak vissza kellett kicsit fognia magát)
Ha a Fidesz szerint elnökhelyettes nélkül is működik az ÁSZ, az MSZP szerint meg elnök nélkül is, akkor bizonyára az a cél, hogy "kedvenc politikusaink" ledegradálják az Alkotmánybíróság, vagy a Köztársasági Elnökség szintjére!!
furfang
@marlin: Kovács szakértelmével megismerkedhettünk ( mellesleg az mszp-szdsz javaslatára választották meg annak idején). Ha valaki bizonyított itthon, külhonban és mód van az újraválasztására nem nagyon látom be, miért kellene megválni tőle. Kovács tényleg remek revizor volt, sok mindenre fény derült, amiről most nem tudnánk. Vagy ez a baj vele? Göndör képességeit nem csak pártkatonaként ismerjük.Minek rizikózni?
szaboria
@furfang: A Kovács szembe tudott szállni mindenkivel akivel kellett ebben egyetértünk.Mivel azt tese meg én sem tudom, hogy a tisztelt ház hogy osztja el a tagokat melyik pártnak milyen helyre lehe tdelegálni az embereket. KB egy hónappal ezelött hallottam ne a szocik nevezenek márki elnőkhelyettest, mert akkor jövöre is őneki kell maradni érzed a dolgok lényegét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.