Elsőként a Heti Válasznak nyilatkozik új kezdeményezéséről Hegedűs Zsuzsa. A szociológus alapítványszervezéssel igyekszik megoldani, hogy 36 ezer nyomorgó gyerek tányérjára a költségvetés elfogadása után is kerülhessen étel. Merre tovább, Magyarország? címmel szervez fórumokat, a nyilvánosságból viszont év eleje óta eltűnt.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria
Nekem rossz tapasztalatom van az alapitványokkal.Igaz azok már nem is müködnek de lekellirnosm három esetet egy klubban segitettem akikválalták, hoyg gyerekeknek müsort adnak ingyen és bérmentve mivel egy édeség ipari cég is támogatta az öletünket rengeteg csokoládét kaptunk igy különbözi helyeken fergetes sikerrel szét is osztottuk az édeséget. Egyikhelyen meg találta a klubbot egy alapitány tényleg nehézhelyzetben lévő gyerekenek adtunk müsort de a csattanó akkor jött ,mi akik ingyan mentünk el az alapitványnak fellépni azt szerette volna ha 100000,.ft-ról mi adnánk neki számlát . Megkérdeztem tőle akkor én hogy számolk el a klubb felé apénzről ahzt mondta szerezzzek én is számlákat.Persze nem adtam számlát mert ez csalás.Akkor lelehet vonni a tanulságot amikor nemrég egy beteg gyereknek összegyült 1 miilió körüli összeg az alapitvány meg csa 200000.-ft.adot a családnak arra hivatkozva neki is volt költségűk.
csutak
Alapítvány?
100 forintból 94-et elvisz az adminisztráció. A fennmaradó pénz pedig a csuda tudja hová kerül, sajnos ez van.
Tessetek elmenni a pécsi Kerek Világ alapítványhoz, ahol minden szabálytalanságot fellelhettek. CSAK a fénz az ami érdekes, agyerkekek, akikre hivatkozva létrejött az alapítvány, no ők érdektelenek:(

A cikk elég pártos ahhoz, hogy hiteltelenítse a nyilatkozót!
szaboria
A lényeget elfelejtettem ugyanis az alapitványokpályázhatnak fentartásiköltsre csak azzal forint fillérel elkell számolni.
Kakastoll
Baj van az idegrendszerével, ha csak most vette észre.
vukkocska
A hölgy pedig össze van esve. Elég rosszul néz ki. Neki is kellene élelemre küldeni egy kis pénzt. De majd ha az Orbán kormány minisztere lesz, biztos telik betevő falatra. Minden cikket úgy kellene kezdeni, hogy "ez az én véleményem" MInden vélemény és megnyilvánulás politikafüggő, miért is lenne ez is más. Kevés kivétellel.
furfang
A próféta beszéljen belőle! Tűnjenek el végre a balfenéken! Elég volt ebből a pártból és a csahosaiból egy időre, elvettek az életünkből nyolc évet!Beleőszültünk a tobzódásaikba, hülyeségeikbe, alkalmatlanságukba.
szaboria
@furfang: Hány éves vagy ?Mert annyira szapulsz, hogy ebbe fogsz bele betegedni.
furfang
Már megbocsássatok szoci szimpatizánsok, de nálatok követelmény a rossz helyesírás? Lassan már olvashatatlan a beírás a hemzsegő hibáktól. Azért ez is elárul valamit a szimpatizánsi kör színvonaláról!
dr. prédikátor
Ahogy elnézem a fényképét nem biztos hogy megéri azt a napot!
szaboria
@furfang: Mivel az én gépem sajnos lasabb mint ahogy régen az iróépet püföltem előfordul, hogy betük maradnak ki vagy rosszul választok el szavakat. De tudod nincs ember hiba nélkül ,mert akkor mindenki zseni lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.