Ostobák az emberek, de ezt ugye tudtuk is?!

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csubaka
Nem jóóóóóó!!!!! A legfontosabbat kihagytátok!!! A mobil telefont!!!!!!
A bizományiban a roma gyerek nézett mint varú a vetésben, amikor megkérdezte tőle az eladó, hogy miért vitte be a készüléket hiszen alig egy hete, hogy vásárolta. (0-Ft os állítólag már nem létező hitelre) mire a srác közölte, hogy "hát kell a píz karácsonyra).
GameDroid
@bigyibogyo: Ebben viszont teljesen egyetértünk. Jómagam is dohányzom, a párom is. Havi 35 ezer megy el csak cigire. Ebben a kérdésben teljesen jogosan lehetünk hülyéknek nyilvánítva, ez tény, éves szinten majd félmilliót füstölünk el. Mentségünkre legyen mondva, hogy nem árú hitelezünk mint a többi agyhalott és nem sírunk azért, mert nincs plazmánk. Majd jövőre veszünk, ledtévét vagy mi a szöszt, de természetesen nem részletre. ;) A lényeg: Aki hasonló tételeket dohányoz el, az tényleg kussoljon és nézzen magába ha mondjuk az a összeg hiányzik neki ahhoz, hogy átvegetálja normálisan a hónapokat.
slanger
@bigyibogyo: tény, hogy szükséges a számítógép. De én tudom mit csináltam annak idején (néhány éve)? Vettem egy használt P3-ast 10 ezerért, aztán jónapot. Sulihoz elég volt, net volt rajta. Tehát sok mindent meg lehet oldani kevés pénzből is. Nem kell egyből 200 ezres gépet venni.
luciferi
Ki emlékszik a logarlécre? Aki tudja használni, tegye föl a kezét.:))
szaboria
@kevijeni: 40 éve még igen de mármost nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok