Ostobák az emberek, de ezt ugye tudtuk is?!

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria
Majd meghalljuk mennyi pénzt költötek az emberek karácsonyra.
bigyibogyo
azert notebook kell. munkahoz, suliba.
tobbi teljesen jogos :)
a penztelenseg miatt sirok kozt elso helyen a dohanyosok vannak. 10 ev alatt egy lakast fustolnek el :F
slanger
@bigyibogyo: dohányozni sajnos én is dohányzom. A kezem tört volna le, mikor az első cigit elszívtam. De a notebook is veri a lécet. Mert akinek kell a munkájához, az valószínűleg nem egy gyárban kubikol, és feltételezem, hogy meg is engedheti magának. Az iskolába pedig egyáltalán nem kell. Nekem sem volt, mégis lediplomáztam.
bigyibogyo
@slanger: azert koleszban versenyezni 2 gepert 300 embernek nem klafa. csak azert,h leadhassa a heti beadandot. amit ugye word -ben kell megirni. sulihoz mostmar szeritnem kell.
cigis lakas pelda eletbol van. tesom es csaja anyni cigit sziv amennyi a lakashitel torleszto reszlete. mikor rajottel le israktak mind a ketten abban a pillanatban :)
szaboria
@slanger: Csak akarat kérdése én mégrosszab dohányos voltam mert a munkahelyemen nem dohányoztam az utolsó 5 évben mert ök sem dohányoztak de amikor hazamentem na akkor lánc dohányos voltam.94 korházba mentem akkor lettettem azóta nem füstölgők.
Tcat
@slanger: felsőoktatásban azért ma már szerencsés dolog tud lenni egy notebook. Nem mondom, hogy nélkülözhetetlen, mert nem az, csak jól jöhet. Nálunk is volt olyan, hogy gépet igénylő gyakorlatra többen jelentkeztek, (muszájból mert máskor nem volt, stb.) mint amennyi gép volt a teremben. Ellenben néhány felesleges szék általában kallódott --> notebook-osokat ilyenkor be szokták engedni. Ha kolis az illető és amúgy csak 1 gépre futna zseton akkor is jobb, hiszen otthon is tud dolgozni a sulis cuccokon, stb, nem ragozom tovább.

Amúgy nekem nincs azt hozzáteszem :D

Ezt leszámítva amúgy teljesen egyetértünk a kérdésben!
Csubaka
Nem jóóóóóó!!!!! A legfontosabbat kihagytátok!!! A mobil telefont!!!!!!
A bizományiban a roma gyerek nézett mint varú a vetésben, amikor megkérdezte tőle az eladó, hogy miért vitte be a készüléket hiszen alig egy hete, hogy vásárolta. (0-Ft os állítólag már nem létező hitelre) mire a srác közölte, hogy "hát kell a píz karácsonyra).
GameDroid
@bigyibogyo: Ebben viszont teljesen egyetértünk. Jómagam is dohányzom, a párom is. Havi 35 ezer megy el csak cigire. Ebben a kérdésben teljesen jogosan lehetünk hülyéknek nyilvánítva, ez tény, éves szinten majd félmilliót füstölünk el. Mentségünkre legyen mondva, hogy nem árú hitelezünk mint a többi agyhalott és nem sírunk azért, mert nincs plazmánk. Majd jövőre veszünk, ledtévét vagy mi a szöszt, de természetesen nem részletre. ;) A lényeg: Aki hasonló tételeket dohányoz el, az tényleg kussoljon és nézzen magába ha mondjuk az a összeg hiányzik neki ahhoz, hogy átvegetálja normálisan a hónapokat.
slanger
@bigyibogyo: tény, hogy szükséges a számítógép. De én tudom mit csináltam annak idején (néhány éve)? Vettem egy használt P3-ast 10 ezerért, aztán jónapot. Sulihoz elég volt, net volt rajta. Tehát sok mindent meg lehet oldani kevés pénzből is. Nem kell egyből 200 ezres gépet venni.
luciferi
Ki emlékszik a logarlécre? Aki tudja használni, tegye föl a kezét.:))
szaboria
@kevijeni: 40 éve még igen de mármost nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.