Megszűnik tavasztól a gázártámogatás. A kormányszóvivő azt mondta, nincs rá pénz. Jövő ősszel, amikor újra indul a fűtési szezon, már senki nem kap támogatást - eddig 1 millió 700 ezren kaptak. A GKI Energiakutató számításai szerint jövőre körülbelül 5 százalékkal emelkedhet maga a gázár. Vagyis aki kapott támogatást, és a legmagasabbat, annak jövő ősszel akár 50 százalékkal is magasabb lehet a gázszámlája.

Forrás: Tények.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Akkor, hogy is van ez az egyik szavukkal csökken a másikkal meg emelkedik.
marlin
Miért kellett egyáltalán támogatni??
(Szegény Béla kisnyugdíjas nem tudja igénybe venni a gázfűtés áldásait!! Szegény Béla kisnyugdíjas fával fűt!! A fa árát mos emelték 1650/q-ról 1850/q-ra!! Szegény Bélát ki támogatja??)
szaboria
@marlin: A menyire tévedsz itt is vidéken a mikor bevezették a gázt nagyon sokan a régi kéményeket megszünteték vagy abba kötötték be a a gázfütést abba pdeig nem szabad ujra fával vagy szénnel tüzelni.
inkvi
Szociálisan annyira érzékenyek, hogy megható!
pacsirta
Már a múlt héten bejelentették, hogy megszüntetik a gázártámogatást.
Áprilisig jár csak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.