Tegnap elfogadta a kongresszus a párt országos listáját, ahol a röghöz kötöttség maximálisan érvényesül, hiszen közel ugyanazok a személyek szerepelnek a top 10-ben, akik nagyrészt az ország jelenlegi állapotát előidézték.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gcsabi
@Csubaka: Hiába no, amerika messze van!
Azért magkérdezheted tőle, milyen érzés amikor egy csődbement vállalattal együtt eltünik a nyugdíjalap is , és obama eddigi egyetlen vívmánya az amerikai tb átalakítása miyen irányba is mozog?
Az amerikaiakat megszálló tévképzetek is érdekesek, miszerint ők mitől is hiszik magukat kivételezett és kiváltságos nemzetnek, akinek JÁR a sokkal jobb élet, mint amiért valójában megdolgoznak?
Ja! és nagyjából az ő multijaik és befektetőik azok akik megszállnak minket is!
Érdekes, hogy nagyon kevés amerikainak jut eszébe belegondolni: miért is nézik le és gyűlölik őket szerte a világban?
szaboria
@slanger: A kis pártok is mozgolódnak csak egy baj van nem engedig öket, hogy a tv -be szerepeljenek.
Csubaka
@szaboria: Szerintem nem a TV-ben kellene szerepelniük, hanem az emberek tudatában. Ahhoz pedig nem a TV-t kell felkeresni, hanem a polgárokat, ha lehet személyesen. A kispártokkal az a nagyon nagy baj, hogy azért kicsik, mert csak egy meghatározott, kicsiny érdekcsoportot képviselnek. Mint annak idején Dávid Ibolya mondta, hogy az MDF a középosztály pártja lesz! Milyen középosztályé?
Kit képviselnének azok a kis pártok a parlamentben? Saját magukat!!!
Én ezen "a több pártot a parlamentbe" cikluson 2002-ben átestem. Akkor éppen az SZDSZ-re adtam a voksomat, hogy több párt legyen a parlamentben.
Semmilyen jelentősége nincs!!!! Amíg a parlament minden törvényen felül áll, nincs jogosult ellenőrző szerve, addig nem is lesz rend benne.
Nem több párt, hanem szigorú és megkövetelt működési rendjének kellene lennie. A munkában nem résztvevőket, az engedély(!) és igazolás nélkül távollévőket a harmadik alkalom után kizárni, a parlament feloszlatásának kezdeményezését,pedig a Köztársasági elnök és népszavazás kezdeményezhesse!!!
Pártlistákat azonnali hatállyal megszüntetni, csak egyéni körzetek legyenek és a parlamentben csak azok a pártok alakíthassanak frakciót akik egy meghatározott számnál több képviselővel (pl.20) rendelkeznek.
szaboria
@Csubaka: Pártlisták ellen vagyok én is úgyan is azok akik igy kerülnek be nem teljes szivükből dolgoznak.Nem lehet elérni, hogy kisebb létszámú lenne a parlament mert le szavazzák.Vagy vegyük a pártok finanszirozását miért kell az adófezetők pénzéből finanszirozni. A kis pártok ha szertnének valahol megnyilvánulni már ott kezdődik a probléma , hogy a terem bértletidiját igen magas összegben szabják meg.
mandiner
@szaboria: akaratadon kívül a Fideszt igazoltad)) Mert a Maszop úgy terjesztette be, hogy egyéni körzet ne legyen, csak listás! És asz a "mocskos" Fidesz megint keresztbe tett...nem szavazták meg...ugye milyen mocskok hogy akadályozzák a reformokat?
slanger
@mandiner: ne azért a fideszt sem kell félteni. mert azért az esetek egy részében már csak dacból szavaztak a pufajkások ellen. Persze amikor a költségtérítésükről volt szó, akkor nagy volt az egyetértés. Mocskos bagázs.

Kis pártok. A kis pártokkal szerintem az a baj, hogy azt sem tudjuk kiről beszélünk. Ti tudtok fejből mondjuk 5 kispártot? (mdf, szdsz, lmp-n kívül) Pedig, most kellene nekik kepeszteni a parlamentbe jutásért, hiszen nagyon sokan vannak (vagyunk) akik nem orbánra, és nem is morvai hercegnőre akarunk szavazni (maszop, mdf törölve). Akkor kire?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.