Súlyosan megsérült az a gyalogos, akit egy autós gázolt el a zebrán, a főváros XV. kerületében. A Sofőr a baleset helyszínéről elhajtott.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Az ilyen vezetőtől örökre elvenném a jogsiját.
luciferi
Igen. Ma én is majdnem ugyanígy jártam. 77'-óta vezetek, napi rendszreséggel.
De így még nem jártam, mint ma. A Budafoki úton a külső sáv állt, (a Keltex magasságában) a belső folyamatosan haladt. Van egy zebra, és a lassan haladtam, figyelve, de a zebra előtt egy kisteher állt, eltakarva a zebra felét. És egyszer csak a zebrán előttem teremt egy fickó. Szerencsére ő is figyelt, és megállt,, én meg az ABS kattogó hangjával elcsúsztam előtte. Nem vizes volt azút, hanem sós! És tul. képpen időben észleltem, de az Abs nem engedett megállni. Persze én nem hagytam volna ott, csak azt szeretném mondani, hogy nem elég a sok-sok tapasztalat, szerencse is kell olykor.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.