A férfi teljesítette az egyenruhások kéréseit, ám még mielőtt megbilincselhették volna, a macsétával megvágta a saját karját, de ezután eldobta a bozótvágót, mintegy jelezve, hogy nem kíván támadni.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

messzelato
Abban a pillanatban kellett volna lőni mikor a halef a kezében volt.Aztán bemondják a yardon, hogy támadott.Ügy lezárva.Happy end.
bigyibogyo
@messzelato: mi ez a gyilkos hangulat?
egyreszt a rendorok csak ne eljenek vissza a helyzetukkel (ha mar a molotov koktel dobalo csocselek koze nem lottek). masreszt nem tamadtak volna fel tole az aldozatok, harmadreszt gyogyos, negyedreszt jogallam joga van targyalashoz.
szaboria
@messzelato: Mindenkit felháboritott a hir , de ha a te érvelésed szerint cselekednének bármikor egy feltételezett gyilkos megölnének és utólag kiderűlne nem Ő volt ,hogy tudnál a lelkiismereteddel elszámolni.
kramermoni
valóban jogállam van? jogállamban lehet gyilkolászni - aztán majd elmeállapotára tekintettel lehet felfügg.büntetést kiróni, jó esetben gyógykezelést elrendelni. (((((( no comm.
bigyibogyo
@kramermoni: vannak elonyei, vannak hatranyai. ha mentalis allapota miatt kap felmentest az csak azt jelenti,h nem borotnbe vonul, hanem a gyogyosok koze es a kovetkezo parevet begyogyszerezve, kezelesekkel tolti. ha tenyleg beteg miert baj ha meg akarjak gyogyitani? ha itt valakinek felelosege van akkor azaz orvos aki kiengedte instabil allapotban. ha meg nem gyogyos megsem, akkor ugyis bortonbe megy. ennek eldontesere es az itelethozatalra van a birosag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.