Molnár Csaba kancelláriaminiszter szerint az MSZP csak a győzelem reményével futhat neki a választásoknak.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@bigyibogyo: Igazad van! Egyik lúzer mondja a másiknak, hogy nagy fejű!
Különben talán az MSZP-nek Bajnaival kormányoztatni kellene, nem a másikra mutogatni! Miért nem tanultak Gyurcsánytól? Legalább Ő amit elqrt azt nem a másik cégre kenyte, hanem a sajátjára! Őszintesége nem csorbult volna, ha azt mondja, hogy ÉN elqrtam (Ti pedig asszisztáltatok hozzá)!
Lehet nem értesz velem egyet, de én azt tartottam volna jónak!
furfang
Ezekben az ifju szocialistákban van valami kényszer a nagyot mondásra. Fellengzősen hablatyolnak, és azt hiszik, hogy a nagy duma mindenre elég.Az tény, hogy kétszer már elég volt, na de most már kiürültek a zsebek, és a valóság bekopog az ajtón, és a mesével csak egymást, a hasonszőrűeket tudják kábítani. Hiába nagyképűsködök a kasszánál fizetés helyett, kivágnak, mint a macskát....Ez van már az országban is, kitelt az esztendő a dumafranciknak. ( ez a fiu különösen ellenszenves ránézésre is, a miniszterségének imádatával meg különösen)
orogordog
@bigyibogyo: Nem túlzás, ha nem törölnék, mondanék rá szebbet is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.