A karácsony legfontosabb üzenete a remény és a szeretet, ezekre különösen nagy szükség van a maihoz hasonló nehéz, embert próbáló időkben - írta Bajnai Gordon miniszterelnök karácsonyi üdvözletében.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csiribiri
Nincs olyan párt amelyikre érdemes lenne szavazni. Mindegyik - sőt személy szerint mindegyik vezető - csak arra vár, hogy még jobban teletömje a saját és családja zsebeit. Mindent a családja különböző tagjaira iratnak, így hát (nekik sajnos) nincs is vagyonuk DDD. Orbán is csak addig ígérget, amíg kormányra nem kerül. Mindent el fog venni, semmit nem ad. Bár egyes rétegeknek biztosan, de azok nem a magyarok lesznek. Annak idején a nyugdíjat is ő vette el, sőt azt mondta, minek a nyugdíjasoknak emelés, úgyis a gyerekeikre költik. Miért nem akkor csinált jó dolgokat? Kívülállóként könnyű bírálni, de még semmi okosat nem mondott.
A fiatalok fizetését miért nem emelik, hogy meg tudjanak élni, gyereket tudjanak nevelni, lakáshoz jutni. Mármint a dolgozó igazi magyar fiatalok, akik akarnak is dolgozni! A sok ingyenélőt, segélyest, börtöntőltelékeket, kik tartják el? Akik dolgoznak tisztességesen. Még abból a kevés fizetésből is lefaragnak tőlük ilyen és hasonló dolgokra. Aki segélyt akar, az dolgozzon is meg érte legalább közmunkával. Abból lenne elég.
Szóval, szerintem csak rosszabb lesz, ha Orbánék kerülnek hatalomra, szerintem rettenetes szegénység lesz és lesz még több milliárdos, akik fillérekért kapnak majd még többet.
kamazuka
Remélem úgy fogok meggazdagodni,hogy ahoz neked bármi közöd lenne!
Kakastoll
@beverly47: akkor maradjanak Bajnaiék ?
barnan
Egy jelenlegi pártoktól független szakértői csoportra (nevezzük pártnak) lenne szükség, ahol megvan a kellő szociális érzékenység, erkölcsös értékrend s nem alakult ki ellenségkép, akik ennélfogva az egész országot tudnák képviselni. Új arcok kellenének (vagy összefogás).

(Hol van jelenleg baloldal és jobb? Az értékrendek már régen összekeveredtek, berögzött forgatókönyv szerint osztják az észt egymás felé, ha jogos ha nem.)

csutak
@barnan: Marx szerint gazdaságfilozófiai szempontok alapján alakulnak pártok.
Itt ma hazánkban eszerint alakultak, mármint:
a kitől lopjunk rendező elv alapján:(
bombi02
Igen a remény, ami áprilisban beteljesedík. Utána remélem folyamatosan a sok politikus bünteőperével és ítéletével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.