Gázpisztollyal lövöldöztek a Pest megyei Ráckevén szerda délután. A rendőrség információi szerint egy elszámolási vita miatt két család szóváltásba keveredett. A veszekedés az egyik házában folytatódott, ahol több lövés is eldördült, három ember került kórházba. A rendőrség 5 emberrel szemben garázdaság miatt indított eljárást.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barew7
@bigyibogyo: Nem tisztem és nem is szándékom hirforrásokat hasonlítgatni.
Tudomásom szerint a Barrikád.hu egy hivatalosan, magyar szerverről működő online változata a nyomtatásban is megjelenő havi, illetve januártól heti gyakorisággal megjelenő lapnak.
Ha elolvasod a linkelt oldalt, akkor a gárdisták megjelenésének okára is választ kapsz. A valóságtartalmáról sem ennek a cikknek, sem a Hír TV-ben megjelent tudósításnak alapján állást foglalni nem óhajtottam.
bigyibogyo
@barew7: jah latom, a felkover bevezeto. akkor mar csak azt mond meg nekem,h odamentek a gardistak, es? mit tettek? mit szerettek volna tenni? hogyan kepzeltek a helyzet megoldasat?
mert nagyon ugy nez ki,h odamentek es enbyi. ilyen alapon lehetne hivni a kiskunfelegyhazi asszonykorust. hasonloan hatekonyak, csak a rendoroknek nincs veluk bajuk (nem akadalyozzak a munkat)

kicsitellentmondas,h nincs kapacitasuk es foylamatosan erkeznek.
batukán
Mi mindenre jó ez a gázpusztúlj! Veszek már egyet a fa alá magamnak, osztán csak úgy lőjjök, meg lőjjök a magam kedvébül. Na!
dr. prédikátor
Ejnye bejnye!!! már megint a svédek garázdálkodnak.!Miért adnak nekik vizumot!!!
csutak
Nekem csak egy gondom van!
(A többi ebből ered:) Miért nem tud vagy akar intézkedni hatékonyan a rendőrség?
Anno (1992-93?) Szegeden a Béke utcába kért segítséget a Mentős, mert a romák megtámadták őket. Az Árpád1-et hallgattam (153.920 Mhz) egy szabadnapos rendőr cimborámmal.
Öt szolgálatban álló autó éppen "intézkedett". Zoli cimborám meg égett a szégyentől, hogy ilyen hitvány kollégái vannak!
Akkor a gyávaság volt az ok.
Ma már a fityisz által kiprovokált tévészékház ostrom miatt lealázott zsaruk fingani sem mernek a nyílt utcán!
Szóval ilyen oka is van a gárda megszervezésének és ez az oka annak, hogy -bár nem értek egyet velük!- nem vagyok hajlandó csípőböl szidalmazni őket.
Sajnos rendvédelmünket a fityisz szétverette, oka is van neki.
Hatalomra kerülésük esetén jogszerűnek vélnek majd (a köz kéri!) egy statáriális jogalkalmazást.
herrkiraly007
Ez a dilibogyo tud egyáltalán magyarul?Vagy valami pako szerzet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.