Rendőrségi védelmet kért a helyközi buszjáratokon utazó balatonmagyaródi diákok számára Németh Zoltán polgármester. A fiatalokat ugyanis rendszeresen zaklatják Zalakomárban felszálló társaik.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@szala: engem alltalanossagban is erdekel a technikai megoldasa a kerdesnek. kapnak segelyt, anynit,h akar soknak is tunhet (bar 10 gyereknek es 2 felnottnek kajara sem eleg), de 10-20 millios audira biztosan nem eleg. nem lovagloka szavakon irkalsz hulyeseget (altalanositasz), ado keselyt,h megmagyarazd de csak mellebeszelsz.
ahogy irtam, amiket lehet sejteni a cikkbol (azt szepen kiemeletek,h verekedes meg sosem tortent) az mindennapos gyerekek kozt. egyik picsogva hazamegy, a rasszista szulok rogton ciganyoznak, mennek a polgarmesterhez az (velhetoen sok gondja van veluk) kaphato a dologra es mari kesz egy hiszteria kelto cikk.
jah, es ha ketled,h rasszistak, olvasd el ezt: www.propeller.hu/belfold/912499-a-cigany-tiszteletes-aki-krisztust-hirdeti
gondolom kifogod magadnak kerni,h te nem. erdekes modon aki irkal az valahogy sosem csak a tobbi hasonlo gondolkozasu. addig amig egyik elnem kezd lincselesrol irkalni (akasztas) aztan a tobbi korusban bekapcsolodik.
az osszes kornyezo orszag utalja a maygarokat, jo uton haladunk,h az egesz EU utalja majd a magyarokat. es errol csak a magyarok tehetnek. nekememg elegem van belole,h par habzoszaju felorult hiszterika miatt kell olyan orszagban elnem ahol gyulolet vesz korul.
bigyibogyo
jah, es mutass be a lovaknak akikkel kartyazol, hatha ok osszeszedetebbek nalad picit.
szala
@bigyibogyo: Ha bemutatnálak a lovaknak, valószinüleg ők is nyerítenének az értetlenségedtől! Nem általánosítok, de ezt nagybetűkkel ki is emeltem, hogy jobban lásd! Azok, akik 10 gyerekkel élnek segélyből- egyébként senki nem mondta nekik, hogy úgy szaporodjanak, mint a nyulak, ha nem bírják eltartani őket-nem az a csoport akiknek többmillás autójuk van munka nélkül! Ők irányítják a többi szemetet! Na ha még most sem érted, hogy miről pofázok, -bocsánat a személyeskedésért-akkor te egy hülye vagy!
bigyibogyo
@szala: en vagyok hulye, de te beszel ossze-vissza?
osszegezd mar csak ezalatt a cikk alatti kijelentesed a ciganyokrol. nem kell ide ,eleg csak magadnak. nehogy kideruljon a vegen,h rasszista vagy. olyan aki nem tud kezet nyujtani egy ciganynak hatso gondolat nelkul csak mert az sotetebb borrel szuletett. ugytunik engem jobban ismersz mint sajat magad...
profon
@bigyibogyo: Nem lehet szépíteni a szépíthetetlent.
A romákkal ugyanez a helyzet Olaszországban a Franciáknál és Szlovákiában is. Én is úgy érzem hogy visszahúzzák az országot (tisztelet a kivételnek).
Sokan vannak akik úgy érzik hogy a munkájukat terhelő nagymértékű adókból ezt a réteget támogatják teljesen feleslegesen ,mert semmi látszatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.