A közjóért, az igazságosságért és a békéért való cselekvésre szólított fel az államfőket - és a nemzetek valamennyi vezetőjét - csütörtök éjszakai karácsonyi miséjén XVI. Benedek pápa a vatikáni Szent Péter-bazilikában.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Az éjféli mise az az a mise, amelyik éjfélkor van!!
Az a mise, amelyik nem éjfélkor van az nem az éjféli mise!!
Az a mise, amelyik 10 órakor van az pedig a tízórai mise!!

qxy
Jövőre meg a húsvét hétfő kedden lesz megtartva mert a pápa nem ér rá? mi fontos dolga lehet éjfélkor ? már nem fiatal pap aki olyat csinál éjfél fele amit másnap meggyónhat.Na ezért kap fentről az tuti. Ja az úr az nem büntet, megbocsát Ezért vallom azt. nem azoknak kell hinni aki papól.hanem aki oda fent van.Egyszer sok kis pap társaságában voltam és meg kérdeztem. Mikor kezdődik az isten tisztelet?Mondták is 9,10.8. STB.Én erre. és előtte mi van? erre sokan hallgattak.
marlin
@qxy: Most, hogy mondod, az ötlött eszembe, hogy a Ficsó, vagy a barátja a Slóta nyilatkozott-e már arról, hogy jövőre Nagyszombaton is lesz-e Nagypéntek?? Vagy ezt is elhazudják??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.