Újabb keresztényellenes cikk jelent meg a Népszava Online-on, most Ludassy Mária klaviatúrájából Halovány remény címmel. Erre kívánok reagálni. Ismét pirossal színezem amit idézek, amire reflektálok.

Forrás: apostol.blog.hu
Feltöltő: spiral
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Ezt a fene nagy érzékenységet.Véleményem szerint a cikk is csak azokat sérti, akik magukra vették.A kurutty info sem vádolható egyáltalán a keresztényi szeretet terjesztésével,csak aberrált emberek köpködő oldala és semmi más.Persze ez nem jelenti azt ,hogy néhány dologban nincs teljesen igazuk.
gondolkodo
Csak a buta keresztény antiszemita. Jézus zsidó gyerekként jött a világra, zsidóként nevelkedett és zsidóként halt meg! Soha nem állította, hogy új vallást alapítani szándékozik! A "kereszténység" tehát nem más, mint "újzsidó" vallás! Az ősöket nem gyűlölni kell, hanem tanulni esetleges hibájukból és azt tenni, amivel jobbá válik a világ! A történelem bebizonyította: gyűlölködéssel mindíg rosszabb lett!
Kakastoll
@spiral: " ha nálunk a kereszténység Krisztus követését jelentené, és nem a nem-zsidó szinonimája vola, talán lehetne is reménykedni ebben, nekem nem sikerül."

csupán erre reagáltam.....
varadipal
Gondokodó ma 9.48-as hozzászólása az egyetlen érdemi és értelmes gondolat tükrözése. Egy csomó, magát kereszténynek valló embernek fogalma sincs sem az ó- sem az újszövetségről, és még soha nem hallott az inkvizíció nevében való keresztényi jócselekedetekről, hittérítő keresztes háborúk során elkövetett népírtásokról, második világháborúról. Tessék mondani ki a bűnös, és kinek alaptanítása a megbocsátás és a keresztényi szeretet? Vagy tán az egész egy gyónással letudva? Vagy csak karácsonykor "kell" a felebarátot is szeretni?
furfang
@varadipal: azért az sem nagy hiba, ha a felebarát igyekszik megkedveltetni magát. A keresztényi szeretet nem tévesztendő össze a hülyeséggel!
bigyibogyo
@varadipal: ezert vagyok en ugy vele,h a kereszteny egyhaz a legveresebb szekta a tortenelemben. es meg most sem adtak fel,h minnel tobb embert oljenek meg (afrikaban ovszer ellen predikal a papa)
az egyszeru hivo emberrel semmi bajom sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.