Késve adta fel a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács munkaszervezete által hiánypótlás keretében bekért dokumentumokat Nagykanizsa önkormányzata - ez a volt nyomdaépület felújításához kért 600 millió forintos állami támogatás elvesztését jelenti.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
Volt már szerencsém ilyen dokumentumokat összeállítani. Akinek szintén, az tudja, hogy ez az állami támogatás és a közbeszerzési eljárás is egy kész röhej. Van amikor teljesíthetetlen dokumentumokat kérnek különböző alvállalkozóktól és van olyan is ahol a pályázat úgy van megírva, hogy más nem is teljesítheti a kiírtakat.
El tudom képzelni itt is, hogy a pénzt máshova "irányították" és így még bűnbak is keletkezik, akit lehet szidni. Ezt a teljes ügyet nem ismerem, de 50 % az esélye..
bigyibogyo
@SELIG: ilyen kategoriahoz nem, csak par EU -shoz. vannak olyan kerdesek,h ecceruen nem lehetra valaszolni, de kell. Mi weboldalak miatt palyazunk (webaruhazra kiirt palyazat), es megkerdezik,h a gyartasi folyamat kozben mennyi a vizfogyasztas. Meg hasonlo teljesen erteletlen/nem temaba vago kerdesek.
Egyiket azert buktuk el mert szamtech. bolt kert penzt serverre is, de azt mondtak olyanra nem adnak penzt amit ok is arulnak. Az mar mindegy,h az eladashoz elobb meg kell venni :P
vicc az egesz
messzelato
@SELIG: De biztos hogy megjön az a pénz csak egy előre kijelölt pályázat viszi és az érintettek ugyan úgy megkapják a "jutalékukat".
Nekünk pályázatkor megmondták kerek perec mennyibe fog kerülni.Nem akartunk feketén játszani.Nem is volt pénz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.