A Fidesz szerint a kormány a 2010-es évben tovább nehezíti az emberek életét.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@profon: pacsirta meg azt írta, hogy Neki megduplázódott a törlesztője! Akkor most hogy van ez?????????, Nekem szerencsére nincs, nem is volt, nem is lesz. Ahhoz kéne háttér is..:(
profon
@kevijeni: Gondolom mindenki máskor ,más árfolyamon vette fel.
inkvi
Értsük meg, hogy ennek a kis mitugrásznak semmi köze az árfolyamhoz: azt a pénztőke irányítja! Legalább itt ne beszéljünk hülyeségeket: komolyan! A tréfa az tréfa; az is jó: kell!
profon
A pénztőke meg bekap..ja. Tüsszent valaki New Yorkban, vagy Tokyóban és milliárdok úsznak el másodpercek alatt. A tőzsdei cégeknek nincs reális értékük. Kb 5-10 ember van akikra figyelnek a kis-pici brókerek és utánuk mennek. Amikor a Bajnai azt mondta hogy ennyi, nincs több fedezetlen kifizetés és elvették a 13. havi közszféra pénzeket és nyugdíjakat (tekintsünk el attól hogy ez így rendben volt-e vagy nem) 2 hónapon belül megnyugodott a pénzvilág pedig Magyarország teljesítménye nem javult,inkább romlott.
inkvi
@profon: Vagyis: ezek a dolgok nem függenek össze! Alátámasztottad, amit írtam!!!!!!
profon
@inkvi: Azt mondom hogy a dolgok nem úgy alakulnak ahogy azt a józan ész diktálná.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.