A közlekedési társaságnál azonnali vizsgálatot rendeltek el

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@bubo1: Eddig többet kaptak!
Most hirtelen majd egy huszassal kevesebb a lóvé.
Tapsoljanak?
Nem, tartsák be a törvényeket!
bigyibogyo
@Csubaka: az alkalmazottnak miota jar a ceg vagyonabol reszesedes? akinek jar azt ugy hivjak,h tars.
nem a munkabeszuntetest mondtam,h gond. hanem,h sajat nyomoruk miatt meg egy rakas embert megszivatnak. fogjak a bkv soforok karpotolni azt akit a sztrajk miatt rugnak ki es nem tud enni adni a gyerekeinek?
rengeteg helyen csak a vonattal lehet eljutni munkaba/iskolaba. es ha hetekig sztrajkolnak?

de ugy alt. a sztrajk. ki kenyszeriti,h ott dolgozzon ahol nem felelnek meg szamara a feltetelek? menjen dolgozzon mashova, ahol megadjak neki azt amit elvar.
scifi: reggel szolok a fonoknek,h bocs vagy fizetes emeles es reszesedes a dolgaibol, vagy sztrajk.ha nem fizet meg, szivat elmegyek mashova. ennyire egyszeru. nem szivatok senkit, megoldom.
bigyibogyo
@igazmondó: dehogy a gardat? vannak meg egyaltalan? vagy betartjak vegre a birosagi iteletet? gyurcsany miatt esik a ho.

@bubo1: kepmutatas nagyon megy mindenhol. eddig megfelelt a busz, most hirtelen nem. a garda meg nem rasszista skinheadek gyulekezete.
bigyibogyo
@Csubaka: nah, beugrott a megfelelo mondat a bkv sztrajkra: dogoljon meg a szomszed tehene is. ha nekik rossz, legyen az mindenkinek. igazi magyar metnalitas :/
bombi02
@bigyibogyo: Nem, az igazi magyar mentalitás, hogy csak magaddal törődsz, a másik meghalhat, átléped.
Nemezis
@bubo1: Na ember, te annyira ostoba vagy, hogy az már fáj. Szerinted minden sofőr mellett áll egy Gárdista? Az Isten sem ment meg attól, hogy VIP legyél ezen az oldalon :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.